Det har været en rutchebanetur!

Hvad gør jeg så nu?

DSC_0191

Jeg har allerede modtaget så mange beskeder efter mit tidligere indlæg i dag (Læs det lige HER), så i får lige en opfølgning med det samme.
Efter jeg havde fået afslag fra mit drømmestudie, var jeg virkelig i tvivl omkring, om jeg skulle vælge at blive boende derhjemme for at kunne læse videre i Kolding, eller tage skridtet og flytte til København alligevel. Jeg ved, at hvis jeg flytter til København, så vil jeg få det bedre og komme videre hurtigere, frem for hvis jeg bliver boende hjemme. Samtidig er jeg bare slet ikke klar til at give op på mit studie, så det er virkelig en svær beslutning for mig. Jeg har gået i halvandet døgn nu, og tankerne farer rundt i hovedet på mig. Mine forældre var på ferie, så de var ikke hjemme til at give mig gode råd – og jeg havde virkelig brug for dem!
Om torsdagen modtager jeg så endnu en mail fra skolen i København. Der står så, at jeg er optaget. WHAT! Jeg er helt i chok og meget forvirret. Det viser sig så, at jeg havde fået afslag på den engelske retning (som var mit 2. ønske), men jeg var optaget den danske, som jeg allerhelst ville ind på. Jeg kunne slet ikke forstå det. Det sidste halvandet døgn, havde jeg gået og forberedt mig på, at jeg skulle blive boende hjemme og studere i Kolding. Jeg var blevet så ked af det, og skuffet over mig selv over mit afslag, og pludselig hang det slet ikke sådan sammen. Jeg var blevet optaget! Men hvorfor var jeg så ikke glad?? Jeg blev ikke engang lettet over beskeden, men jeg fik faktisk ondt i maven, og blev måske en smule skuffet. Dét at skulle flytte til København er et kæmpe skridt for mig, og jeg er ikke for stolt til at indrømme, at det skræmmer mig rigtig meget. Det er virkelig langt væk, og jeg er bange.. Bange for at føle mig ensom og få hjemve. Nu er jeg så optaget på to skoler, og står tilbage med beslutningen omkring, om jeg skal vælge trygheden herhjemme, eller tage skridtet og komme videre…
Læs videre i morgen hvor jeg fortæller hvad jeg har valgt at gøre <3

Mys M!

7 kommentarer

 • Anja

  Hej Malene.
  Selvfølgelig er det et svært valg. Men som Stine siger, du kan ALTID flytte tilbage.
  gå efter din mavefornemmelse. Du virker som en pige der har følelserne meget ude på tøjet, og derfor tror jeg ikke du vil kunne blive glad hvor du er nu.
  Du skal ud og have nogle oplevelser, selvom folk siger man ikke skal flygte fra et knust hjerte – så er det det eneste der hjælper.
  Med de informationer der også nu er kommet frem om Kasper, så synes jeg at den eneste rigtige beslutning er at flytte til København.

  Her er dejligt og tro mig, vi har nogle deeeejlige fyre!

  Du må sige til hvis du mangler en guide til de gode barer :D

  Held og lykke – og god vind herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for din besked Anja, det er dejligt at høre andres syn på tingene. Og jeg kan så meget se hvad du mener, og jeg ved inderst inde også godt, at du har ret. Det er bare et meget stort skridt at tage, og det skræmmer mig helt vildt! Men læs med senere i dag, jeg har truffet min beslutning :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Malene.

  Jeg forstår så udemærket din frustration! Jeg selv er flyttet fra Sjælland til Kolding og det var et KÆMPE skridt og en mega svær beslutning, da jeg virkelig er afhængig af min familie og mine venner. Men på dette tidspunkt i mit liv, vidste jeg at hvis jeg ikke gjorde noget drastisk, ville jeg aldrig komme videre (var lige gået fra min kæreste gennem 4 år) så jeg GJORDE det! Jeg tænkte hele tiden på, for at berolige mig selv “det er ikke værre end at du kan flytte tilbage igen”. Og den tanke beroligede mig. Jeg bor nu i Kolding på 3. år og har en kæreste og en lille datter :) jeg savner bestemt mine venner og familie, men tager tit over og besøger dem og de er gode til også at komme her :) ved ikke om du kan bruge det til noget som helst, men syntes bare lige jeg ville nævne det :) held og lykke med det hele! Er sikker på at du nok skal tage den helt rigtige beslutning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for din kommentar, det er så rart at høre andres historier. Især dem som omhandler, at de tog det skræmmende valg, men at de endte med at blive glade for det i sidste ende. Så tak fordi at du ville dele det med mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tekla

  Jeg bor også i Kolding du må ikke flyttemen jeg ønsker jo også at du er glad så kan godt forstå du er i tvivl p.s elsker dig kh din største fan ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla-tulle

  Hej Malene jeg står i samme situation, jeg er bare fra København og skal flytte til Odense og har det også super svært med det, men kan sige til dig at i København er du aldrig alene det er en fantastisk by hvor der kommer til at ske så meget at du ikke kan nå og føle dig ensom. Håber at du finder den beslutning, som du føler er bedst for dig ❤️ Jeg følger din blog meget og elsker at du er så ærlig og følsom

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tak for din kommentar, og de meget søde og støttende ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det har været en rutchebanetur!