Jeg har truffet den endelige beslutning nu!

Mit drømmestudie ♡

IMG_2697
(Billedet er selvfølgelig kun for sjov! ;-))

Nu har jeg jo flere gange skrevet om mit drømmestudie, men jeg har aldrig fortalt jer hvad det egentlig er for et studie. Jeg ville lige sikre mig, at jeg var blevet optaget først, inden jeg fortalte jer nærmere omkring det, hæhæ. Jeg blev jo færdiguddannet som markedsføringsøkonom her i slutningen af juni, og jeg vil rigtig gerne bygge videre på min uddannelse, da den kun tog 2 år og derfor hedder en kort videregående uddannelse. Det er selvfølgelig muligt at få arbejde med denne uddannelse i bagagen, men man øger sine muligheder ved at bygge mere uddannelse på. Samtidig ønsker jeg virkelig at få mere faglig viden, inden jeg skal ud og arbejde. Samtidig er det også lettere at fortsætte på SU nu hvor man er i gang, da man er vant til den lave indkomst. Hvis man først får et fuldtidsjob og tjener en højere fast løn, så kan det være rigtig svært, at tage sig sammen til at læse videre igen. Jeg tager derfor en PBA i international handel og markedsføring, som tager yderligere 1,5 år. Det betyder, at når jeg er færdig om 1,5 år, så har jeg en professionsbachelor i international handel og markedsføring. Dette giver mig mulighed for at arbejde inden for forskellige områder som fx marketing og salg. Jeg er endnu ikke helt sikker på, hvilken retning jeg vil gå, når jeg er færdig – men det giver mig flere jobmuligheder! Jeg har heller ikke udelukket, at jeg muligvis vil læse videre bagefter, men det tager jeg til den tid. Nu skal jeg lige have gennemført det næste 1,5 år, og så må jeg se hvad jeg føler for til den tid.

Mys M!

9 kommentarer

 • Nichlas

  Halløj. Jeg står og skal til at uddanne mig videre efter endt gymnasie her til sommer og jeg har længe overvejet at tage præcis den retning som du er på nu. Så jeg ville gerne spørge om du kan anbefale det og hvordan det har været at studere markedsføringsøkonom og hvordan professionsbacheloren har været indtil videre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har været glad for mit valg af studie :-) Der er dog stor forskel på de forskellige studiesteder. Nu tog jeg markedsføringsøkonomen i Kolding og er i gang med min PBA i København, og jeg får meget større udbytte af mit studie i København. Det er meget mere intest med en masse gruppearbejde, men det er til gengæld den måde, som jeg lærer bedst på. Det er super hårdt, men det bliver det værd i sidste ende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Er den ved Rundetårn, som du går på??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Er det CBS du skal ind på, eller hvad hedder det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Møllemose

  Det lyder super spændende :) !
  Hvilken “titel” ville du kunne få efter følgende hvis du valgte et job ?? :) marketing og salg er jo et stort område med mange funktioner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg kan arbejde som eksport- og marketingsmedarbejder og projektleder :-) Sådan hedder titlerne ihvertfald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Møllemose

   Lyder spændende :D ! Glæder mig til at følge med i hvad det bliver til :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har truffet den endelige beslutning nu!