Anmeldelse: TRESemmé Keratin Smooth

Jeg blogger bedst om natten

DSC_0124

Ja det lyder måske en lille smule skørt, men det er ikke en gang løgn! Lige inden jeg ligger mig til at sove, tænder jeg stort set altid min computer. Jeg logger ind for at tjekke dagens kommentar på bloggen, som jeg bruger tid på at godkende og besvare. Hvis i nogensinde har undret jer over, at jeres kommentarer ikke kommer frem på bloggen med det samme, så er det altså fordi, at jeg skal godkende dem først. Så i kan godt droppe de negative og spydige kommentarer, for de bliver altså ikke godkendt!
Nå men, imens jeg sidder og kigger bloggen igennem, så får jeg ofte en masse ideer til nye indlæg. Jeg kan sagtens sidde og blogge til klokken er 2-3 om natten, fordi ideerne pludselig vælter ind. Det lyder virkelig skørt, men jeg arbejder åbenbart bedst sådan. Jeg er også ekstrem B-menneske, så måske er det derfor ;-) Jeg elsker at skrive en masse indlæg til jer, og jeg nyder virkelig at have bloggen. Hvis i har nogle ønsker til indlæg, så er i mere end velkommen til at skrive til mig enten her på bloggen eller på min facebookside (HER) <3 Måske er det her et lidt ligegyldigt indlæg, men jeg synes alligevel, at det er lidt skægt. I torsdags sad jeg til klokken halv to om natten og skrev indlæg, og jeg skulle egentlig bare have set et afsnit Rita inden jeg gik i seng, som jeg btw er blevet helt vild med! Jeg har næsten set begge sæsoner på én uge, jeg kan slet ikke få nok. Jeg sidder og griner højlydt hver gang, det er virkelig en sjov serie!

Mys M!

8 kommentarer

 • Line

  Hej søde Malene
  Elsker din blog og alle dine indlæg på bloggen:)
  Jeg synes at det kunne være fedt hvis du lavede en liste over hvad fyrer finder attraktivt og ikke attraktivt.
  Håber at du har det godt.
  PS: I ❤️ Rita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej, Malene. Jeg synes at mindes, at en af dine yndlingsbøger er”Ikke uden min datter”. Som en lille serviceinformation fra en som arbejder i en boghandel ved siden af studiet, kan jeg fortælle dig, at der er kommet en opfølger. Eller ihvertfald i den forstand, at hendes datter nu er blevet voksen, og har fortalt historien fra sin synsvinkel i bogen “Forfulgt” af Mahtob Mahmoody. Held og lykke med flytningen til København. Jeg bor her selv, og du skal nok elske det. Og ellers er Danmark heldigvis så lille, at du hurtigt kan komme hjem, hvis du får behov for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har godt hørt om “Forfulgt#, og den må jeg simpelthen få læst! Jeg synes at “ikke uden min datter” er en enorm spændende bog, og én af de få, som virkelig har fanget mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Hej Malene. Først og fremmest, super fed blog! Jeg nyder at læse dine indlæg og synes altid det er hyggeligt at følge med i dit liv :). Jeg har lige lånt “ikke uden min datter” og ikke fået læst den endnu (glæder mig dog til det), men en bog som minder om den hedder SOLGT, og den handler om to piger som (ja sjovt nok) bliver solgt til Yemen og man følger deres liv og daglige kamp ved at bo i Yemen, og de kæmper for at vende tilbage til England, den er virkelig god og kan godt anbefales :) den er også baseret på virkelige hændelser, hvilket jeg synes, gør bogen bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for dine rosende ord!
   Den lyder virkelig god og spændende – lige som noget for mig! Tak for tippet :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline innes

  Hej Malene – læser alle dine opslag, og syntes de er virkelig gode! – tænkte på om du ville lave et opslag om da du var mindre, eller dit forhold til de tideligere paradise deltagere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Er også det vildeste b-menneske med hang til at hænge for længe over computeren når mørket falder på. Er dog begyndt at skifte ud med min iPad, så jeg kun ser serier og ikke ender med at tosse rundt på nettet i en evighed! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  hej Malene.
  Hvad med at fortælle noget om din barndom og opvækst. Hvordan du har haft det i folkeskolen og hvad du har gjort for at undgå mobning? Ved ik om du måske har lavet sådan Et indlæg før :)
  Men nyder at læse din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Anmeldelse: TRESemmé Keratin Smooth