Da jeg var afhængig af næsespray...

Hvad skal vi ha’ til middag? Pandekager!

Pandekager
(Husk i kan følge med på snapchat m.sandgaard)

Da jeg var lille, så jeg enormt meget Powerpuff pigerne, jeg elskede det! Og der er specielt ét afsnit, som var en af mine favortitter. Jeg husker det knap så godt længere, men jeg husker den her familie, som fik pandekager til aftensmad hver aften. Jeg var altid såååå misundelig på dem, for jeg elsker elsker elsker pandekager. Vi får rigtig sjælendt pandekager herhjemme, det er maks to gange om året, og det er derfor også noget helt særligt, når vi skal have pandekager. Det er altid min far der laver pandekager herhjemme, og imens sidder vi andre og spiser på skift. Det er simpelthen så hyggeligt! Vi havde pandekage-aften igår, og der blev spist igennem. Og der var lige lavet lidt ekstra, så vi også kunne få dem til morgenmad i dag :-P
I dag skal vi hygge på terrassen med fondue, det er altså også bare så lækkert og hyggeligt. Og senere i aften skal jeg have movienight med min søs. God lørdag aften til jer allesammen <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Da jeg var afhængig af næsespray...