Mine råd mod kærestesorger

Mit forhold til Kasper nu…

DSC_0011

Jeg har modtaget et par beskeder angående Kasper, og jeg vil rigtig gerne gøre det klart for jer lige fra starten af, inden jeg modtager flere. Jeg ønsker ikke at svare på spørgsmål angående Kasper eller vores forhold. Jeg forstår godt jeres nysgerrighed, men i er nødt til at acceptere, at jeg ikke ønsker at snakke om det. Vi er ikke en del af hinandens liv længere, og det er derfor heller ikke min plads, at skulle udtale mig om ham eller omkring hvad han går og laver længere. Det her er samtidig MIN blog, og den handler om mit liv, hvilket han som sagt ikke er en del af længere. Så hvis i kun læser med på bloggen, i håb om at høre nyt angående ham, så kan i lige så godt lade være med at følge med.
Det her bliver allersidste gang at jeg nævner ham på bloggen… Jeg følte dog lige, at jeg skulle lukke den én gang for alle. Jeg håber på jeres forståelse. Og ellers skylder jeg jer kun et kæmpe tak! I har været en enorm støtte igennem den her tid, og jeg er så evig taknemlig for den <3 Selvom jeg ikke når at svare på alle beskeder og de kommentarer i skriver, så læser jeg hver og én, og de betyder allesammen rigtig meget!

Mys M!

9 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Malene jeg står i den situation at jeg godt kan lide min aller bedste ven som hedder Simon og jeg ved ikke og han kan lide mig jeg er bange for at ødelægge vores venskab jeg ser ham sådan nogenlunde og jeg jeg syntes han er fantastisk jeg håber du vil svare❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hej Mathilde :-) Send lige en besked til mig inde på LOVOO eller facebook i stedet for <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej. Ligenu står jeg i den situation, at min elskede (eks)kæreste slog op med mig for en måned siden… Jeg savner ham! Og vil stadig gerne have ham tilbage, men min familie kan ikke lide ham længere og de synes ikke jeg skal blive ved og ved og ved… Ved ikke hvordan jeg kan komme over ham eller hvad jeg skal gøre? Vi var sammen i 8 måneder og det føles allerede som om at han er godt videre, men jeg tuder stadig som en lille baby… Hvad har du gjord for at komme på andre tanker? Og hvordan synes du jeg skal takle det hele, sådan med hensyn til ham sammen med andre piger? Knusss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FBB

  Hej Malene. Jeg er en stor følger og følger med i næsten alt med bloggen og lignende ting :-) Jeg forstår dig 100% fuldt ud. Men der er noget du skal huske, alle dine trofaste følgere er klar til at støtte dig i hvad som helst! <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Lise nu er det jo sådan at de fleste bloggere, gerne vil lokke læsere til. Så overskriften er vigtig. Jeg synes på ingen måde det er misvisende.. Derudover vil jeg god sige, at hvis man følger med på hendes blog, har hun flere gange givet udtryk for at hun ikke ønsker at svare på spørgsmål omkring hende og Kasper, så på den måde vil man jo hurtigt regne ud hvad der måske stod i dette indlæg ,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Det forstår jeg godt Malene. Er fuldstændig enig med dig! Håber du er nogenlunde ovenpå igen<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Rimelig misvisende overskrift samt billedet på Instagram når du netop IKKE vil fortælle det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mit forhold til Kasper nu er, at det ikke eksisterer længere. Så det er jeg ikke enig med dig i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine råd mod kærestesorger