Mit forhold til Kasper nu...

Jeg elsker at få opmærksomhed!

DSC_0062

Nu vil jeg forsøge at skrive det her indlæg, uden at komme til at lyde alt for selvoptaget. Det vil nok ikke komme bag på mange af jer, at jeg er en pige, som elsker at få opmærksomhed – dette er vidst gældende for 99% af dem, som vælger at deltage i et realityprogram. Jeg har dog ikke altid været sådan, jeg var faktisk meget genert da jeg var yngre, hvilket jeg har skrevet om lige HER :-) Sådan er det bestemt ikke længere, da jeg med alderen er vokset mere og mere fra min generthed. Jeg har også på et tidspunkt været lidt for meget, hvis jeg selv skal indrømme det. Jeg var ung, ligeglad og lidt for meget opmærksomhedskrævende. Jeg tør slet ikke at tænke på, hvad andre folk har tænkt om mig! Jeg har dog aldrig forsøgt at hæve mig selv over andre eller undertrykke nogen. Jeg snakker bare rigtig meget, og er samtidig meget åben og udadvendt – hvilket nogen personer tolker som selvoptaget og egoistisk. Det er bestemt ikke min mening, og jeg er blevet bedre til at tænke over det. Jeg har trådt nogle mennesker over tæerne, hvor det bestemt ikke har været min mening. Jeg har såret folk ubevidst, og derfor prøver jeg virkelig også at tænke over min måde at være på. Jeg kan dog ikke løbe fra, at jeg fylder meget i en forsamling. Ikke på nogen dårlig måde (synes jeg da ihvertfald ikke selv!), men jeg har ikke noget imod at snakke om mig selv. Hvis folk ikke siger noget, så skal jeg nok gøre det. Dette er dog ikke gældende hvis jeg er i selskab med folk, som jeg ikke kender – så er jeg faktisk meget ydmyg og tilbageholdende til at starte med. Men når man først lærer mig at kende, så er jeg ikke den tilbageholdende type. Sådan er jeg nu engang, og så må folk elske eller hade mig… Vi er allesammen forskellige, men der skal være plads til os allesammen :-)

Mys M!

3 kommentarer

 • Rikke

  Ja men det var også derfor man elskede dig i Paradise.. :) Elskede dine kommentarer når du sad i Sync – din begejstring når du talte.. Fantastisk :)
  Yndlings kommentar i sync: Hævneren er løs.. HÆVN-ER-EN ER LØS – SÅ skægt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lige præsis Malene! Fedt du står ved det! Og helt ærligt så kan næsten alle lide at få opmærksomhed ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit forhold til Kasper nu...