Nøgne mænd og sirener overalt!

Jeg er så dårlig til at modtage kritik

DSC_0015

Alle har ret til at ytre deres meninger, både positive og negative. I har også ret til at kommentere på mine ting, men på en konstruktiv måde. Hvis ikke jeg føler, at jeres kommentar er skrevet passende eller på en konstruktiv måde, så sletter jeg dem. Simple as that! Derfor skal jeg også godkende alle de kommentar i skriver på bloggen, før de bliver synlige. Jeg ønsker at bevare en god stemning på både bloggen, facebook og instagram, og derfor sletter jeg alt, der indeholder grimme og stødende ord. Hvis i er uenige i det jeg skriver i et indlæg, så har i selvfølgelig lov til at sige det – men igen, på en pæn måde. Jeg kan faktisk være enorm dårlig til at modtage kritik. Jeg har en tendens til at opfange kritik som et tegn på dumhed. Derfor bryder jeg mig heller ikke om, når folk kritiserer mig for noget, som jeg har lavet. Jeg skal virkelig lære at tackle det på en bedre måde, men en start for mig er også, hvis folk siger tingene konstruktivt. Der er en stor forskel på at give konstruktiv kritik, eller direkte bare at kritisere et andet menneske. Jeg ved godt, at man i øjeblikket måske bliver vred eller frustreret og ens holdning bliver kastet ud i hårde ord. Så er det altså vigtigt at kunne tælle til 10, og så få formuleret sig på en ordentlig måde. Jeg må dog også erkende, at hvis jeg synes, at den kritik jeg får er fuldstændig uberettiget, så kan jeg også have svært ved at svare pænt igen. Hvis folk bruger dårlig argumentation for deres holdninger, eller direkte beskylder mig for ting jeg ikke har gjort eller sagt, så bliver jeg vred. Men jeg er blevet bedre til at udtrykke mine følelser på en pænere måde, og nogen gange fuldstændig ignorere det der er blevet sagt. Når jeg modtager en negativ kommentar, så er jeg begyndt at slette den med det samme, og slet ikke give afsenderen min opmærksomhed. Det tror jeg også er den rigtige måde at håndtere det på, i stedet for at starte en diskussion, som man alligevel på forhånd godt ved, ikke kommer til at udspille sig på en pæn måde.
Så igen, snak pænt! Alle har lov til at ytre deres holdninger, men gør det på en pæn og ordentlig måde. Ord kan ramme hårdere end man lige tror!

Mys M!

4 kommentarer

 • F

  Jeg forstår dig så godt, hvis man ikke har noget pænt at sige/skrive kan man lige så godt lade vær ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg forstår helt hundrede kritik kan være hårdt at modtage, især når man lægger så meget i det man laver og gør sit bedste. Virkelig! Jeg vil dog derfor nærmere kalde det her et forslag: Når du laver de der lange/semi lange indlæg, er du så ikke sød at overveje at dele dem lidt op i bidder? :-) Ikke nødvendigvis over dage, men bare med hjælp af enter, hæhæ. Så fint, du siger fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg synes ikke, at mine indlæg er for lange. Det er faktisk noget jeg tænker en del over, da jeg selv hader lange og uendelige indlæg. Så de bliver desværre ikke kortere end de er i forvejen, da der allerede er skåret en del i dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Willadsen

  Søde Malene jeg forstår dig godt.
  Dem der kritisere dig det er bare dem der ikke har noget liv, og de gør det for og irritere dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nøgne mænd og sirener overalt!