Tab og vind med samme sind

Nobody’s perfect – Mine skønhedsfejl

malene blog

Vi har allesammen vores små skønhedsfejl, og ingen er perfekte! Ofte holder man sine skønhedsfejl private, fordi man er flov over dem og forsøger at skjule dem. Jeg synes dog at det er vigtigt at kunne indrømme, at man altså ikke er 100 % perfekt, så jeg har valgt at dele mine med jer. Enjoy! Og tag lige pænt imod dem ;-)

– Jeg har en bule/forhøjning på min næse. Jeg har lavet et indlæg omkring den på et tidspunkt, som i kan læse lige HER. Det er endel af mig, og er efterhånden blevet et af mine kendetegn.

– Min tommelfinger buer ikke flot og feminint. Jeg har så stive led i fingrene, at mine hænder godt kan se lidt maskuline ud.

– Når jeg griner eller smiler meget, så viser jeg rigtig meget tandkød. Jeg har altid været utrolig flov over det, men har med alderen lært at stå mere ved det. Hvis jeg griner rigtig meget, har jeg en tendens til at holde mig for munden for at skjule det.

– Jeg får en mørk kant langs min overlæbe, hvis jeg har fået for meget sol. Det ligner lidt, at jeg har tegnet den op med en blyant. AM troede sågar en dag, at jeg havde fået chokolade rundt om munden, men jeg kan altså ikke gøre for det!

– Jeg kan ikke tage imod sol i mit ansigt. Det er simpelthen så træls, men jeg kan bare ikke blive brun i hovedet!

– Jeg har også hvide pletter på mine overarme, hvor jeg heller ikke kan modtage sol.

– Jeg lider af soleksem på brystet. Når det er rigtig slemt, ligner det at jeg er fyldt med bumser. Og jeg kan ikke lade være med at klø i dem, så der kommer samtidig også sår.

– Jeg har bule bagpå mit højre øre, pga et hul jeg fik skudt i som aldrig gad at hele. Det ligner lidt et mørkt ar, så det forsvinder nok aldrig igen.

– Jeg har fået en mørk plet/plamage ved mit venstre øje. Det er først kommet her inden for den sidste måned, og jeg ved simpelthen ikke hvad det er. Det ligner lidt at jeg har noget eyeliner tværet ud, men når jeg fjerner alt min make-up, så sidder det der dælme stadigvæk.

Mys M!

25 kommentarer

 • Stine Kristensen

  Hej Malene :-)

  Synes dine vipper ser super naturlige ud. Det er SÅ flot. Hvilke nogen bruger du? Og bruger du de samme af flere omgange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg laver snart et indlæg omkring mine vipper, da der er mange der spørger ind til dem :-) så hold øje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej Malene :-)
  Pletterne på armene har jeg selv haft, og dem kan du måske gøre noget ved, hvis du har lyst. Jeg fik ordineret Nizoral shampoo, som jeg brugte i et pr måneders tid, og så gik de væk. Jeg havde haft pletterne i årevis, så jeg var superbegejstret :-D synes lige at jeg ville dele min erfaring!
  I øvrigt synes jeg ikke at vi skal passe på med at kalde det “skønhedsfejl” men skønhedstegn! ✌️Det er jo de ting, der afskiller os fra alle andre, og det bør vi alle lære at elske :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tak for tippet! Og ja det er måske forkert at kalde dem for “fejl”, skønhedtegn er en bedre betegnelse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Jeg syntes du er mega smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Gud hvor er det pudsigt du nævner det med den brune streg! Det begyndte jeg også at få for et års tid siden. Troede først at jeg havde fået smurt for meget foundation på, men tørrede mig så og det gik ikke væk! Så det ligner at jeg har sådan et lille overskæg nærmest når jeg får sol i ansigtet :D haha! Mega pinligt, men prøvet at skjule det så godt jeg kan. Aner virkelig ikke hvorfor det er kommet :-o

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste! :-P Ikke fordi jeg ønsker det for nogen andre, men jeg har virkelig undret mig over det! Det kom også pludseligt ved mig, og er især slem efter solbadning. Det er simpelthen så træls!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Haha! Ved præcis hvad du mener og jeg er også glad for at høre at jeg ikke er den eneste der render rundt med en skovsnegl over læben, når man solbader :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha, jeg er også glad for at høre, at jeg ikke er den eneste! :-P Kender INGEN som får det samme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Malene… man kan jo ikke se på dig at du har skønheds fejl – Jeg kan i hvert fald ikke!
  Du er så naturlig smuk ! :)

  Og dit smil! det er altså virkelig sødt <3
  – Så du må ikke gå og have det dårligt over det, for du er virkelig en køn pige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Årh tusind tak, det var sødt skrevet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Plamagen ved dit øje kan være pigment forandringer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja det er også mit umiddelbare gæt, det er bare meget pludseligt, at det kommer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg har også mørke pigment under begge øjne. Hudlægen siger at det er homoner som gør det. hvis du bla tager p piller eller har været gravid, så forandre homonerne sig og giver mørke plamager i hoved. ( mange gravide får en mørk streg fra navlen og ned.) Det du skal gøre ar ALTID have sol crem på og undgå sol i hoved. Og ikke tage solarie for det bliver mere og mere mørkt og større og større :-( Men Marlene jeg syntes du er en smuk og naturlig pige. Og kan ikke se fejl på dig. Så fuck det. Knus mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg tror så desværre ikke at mit skyldes disse årsager, men tak for buddet og de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Jeg viser også rigtig meget tandkød når jeg smiler, og skjuler det også ofte. Jeg har dertil et ar på mit ene øre, der generer og sammetid har jeg en bule på ydersiden af øret (i nærheden af hvor man får piercet en tragus) dertil er mon næseryg lige som en strikkepind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det du skriver med dine “maskuline” finger, samme problem har jeg, så du er ikke alene. Jeg synes dog ikke dine er så slemme som mine. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Så skulle du se dem i virkeligheden :-) Jeg synes ihvertfald at de er slemme, jeg er ikke så glad for mine hænder..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej søde Malene
  Jeg synes at noget af det mest chamerende ved dig er din forhøjning på næsen. Det jeg hader mest ved mig selv er min høje pande, jeg synes den fylder for meget af mit ansigt. Efter dette blogindlæg er jeg begyndt at kunne lide den lidt mere. Du er bare så inspirerede
  Knus:):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Årh tusind tak, det var sødt sagt :-) Jeg er heller ikke glad for min pande, så jeg kender godt følelsen. Men man er bare nødt til at acceptere og stå ved ens udseende, livet er for kort til andet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Ja, man bliver bare nødt til at komme videre og fokusere på de positive ting.
   Og som du siger så er livet for kort til andet. Du er i sandhed en virkelig inspirerende tøs:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, kender godt det med at vise for meget tandkød! Det gør jeg også, og synes simpelthen altid, jeg ser så dum ud på billeder, hvor jeg griner, synes jeg ligner en hest… Men har også efterhånden lært at leve med det, og heldigvis får jeg at vide af min kæreste, at det ser sødt ud :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja jeg får også at vide, at jeg bare ser sød ud! Det er jeg dog ikke helt enig i, men det er jo bare en del af vores charme, hæhæ ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Dalsgaard

  Jeg har også bulen på øret efter et hul, samtidig er det misfarvet på begge sider, fordi jeg åbenbart havde en uægte ørering i :D Folk spørger altid hvad det er jeg har på øret ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tab og vind med samme sind