Nobody's perfect - Mine skønhedsfejl

Tøj til første skoledag

Nu er ferien snart slut og skolen starter igen. Jeg er jo blevet optaget i København, og skal derfor starte på en helt ny skole. Der er sikkert også flere af jer, som skal starte på en ny skole her efter sommerferien, og sidder i samme situation som mig. Jeg har allerede tænkt over, hvad for noget tøj jeg skal have på den første dag. Jeg går rigtig meget op i sådan noget, for det allerførste indtryk er altså meget vigtigt. Det er lidt svært at udvælge et sæt tøj allerede nu, da det ikke er til at forudse, hvordan vejret bliver til den tid – forhåbentlig bedre end det her! Jeg har siddet og kigget inde på Nelly, og fundet lidt fine ting, som jeg i hvert fald godt kunne finde på, at tage på til første skoledag.

Nelly d.24

Nr.1 / Nr.2 / Nr.3 / Nr.4 / Nr.5

nelly ny

Nr.6 / Nr.7 / Nr.8 / Nr.9 / Nr.10

Jeg overvejer selv at tage min lyseblå Ralph Lauren skjorte på, og jeg har fundet en lidt billigere udgave til jer her fra Vero Moda. Alt efter hvordan vejret bliver, så sammensætter jeg den enten med et par denim shorts eller et par ripped jeans. Jeg håber at i kunne bruge det til lidt inspiration <3

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Nelly

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nobody's perfect - Mine skønhedsfejl