Min sidste aften i København / Karma Sushi

Ti ting jeg skal nå, før jeg dør!

DSC_0066

Jeg har en lille liste over ting, som jeg gerne vil nå at opleve inden jeg dør. Jeg tilføjer tit nogle ting på den, så jeg husker at få oplevet en masse forskelligt. Det er ikke sikkert at jeg når alle tingene, men det er ihvertfald nogle oplevelser, som jeg håber på at få med mig. De er ikke allesammen lige så seriøse, men det behøver de vel heller ikke at være ;-)

– Bo i København, og den kan jeg jo godt krydse af listen nu!

– Jeg skal selvfølgelig giftes, og helst kun én gang. Jeg er ikke den type, som har planlagt hele mit bryllup på forhånd, men jeg glæder mig rigtig meget til at den dag kommer.

– Til New York! Den by skal jeg bare nå at opleve i virkeligheden. Nu er jeg jo kæmpe SATC fan, så jeg har altid drømt om at komme til New York.

– Se en karate-kamp, eller hvad det hedder. Jeg var på gågaden i Flensborg en dag, hvor der stod en flok unge og fremviste karate. Jeg synes det er sådan en sjov sport, og jeg anede faktisk ikke, at der fandtes kampe inden for denne sport. Så det skal jeg altså opleve en dag!

– Til en NOAH koncert. Jeg er pjattet med deres musik, så jeg kunne rigtig godt tænke mig at opleve dem live!

– Kysse i regnvejr. Et typisk kliché ønske for en pige, og jeg er hoppet med på bølgen. Lige som man ser det på film, hæhæ.

– Til en champagne brunch, lige som man ser det i Gossip Girl!

– Eje en rigtig dyr taske! Det lyder sikkert dumt i manges øre, men jeg har altid godt kunne tænke mig en dyr og fin taske. Der ligger ens prioriteter altså bare ikke lige, når man er på SU, så det må lige vente lidt endnu.

– Mit allerstørste ønske er selvfølgelig, at jeg en dag skal have børn. Det er en dag som jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg kan kun forestille mig, at følelsen som mor slår alt.

– Sidde bagpå en motorcykel. Jeg elsker motorcykler, men jeg er samtidig også rigtig bange for at køre galt. Derfor står dette nederst på min liste, i tilfælde af at jeg ikke skulle overleve turen.

Mys M!

7 kommentarer

 • Hej Malene, er simpelthen så glad for din blog – det er jeg nødt til at fortælle dig! Kan på så mange måder spejle mig i dig, dine holdninger og ønsker. Tak for en virkelig god og personlig blog, :-*

  Anne // annetaersboel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for de rosende ord, det varmer meget! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Var i New York sidste år og det er en fantastisk by!. ✔️
  Du skal seriøst glæde dig. Det kan ikke andet end anbefales. Glæder mig til at komme tilbage næste år ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Til en champagne brunch, I new York

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min sidste aften i København / Karma Sushi