Mine bedste øjeblikke i Mexico

Min rejse til Mexico – Afskeden og turen derned

Efter stor efterspørgsel omkring mit ophold på Paradise Hotel, har jeg nu valgt at fortælle jer omkring min rejse til Mexico. Jeg ønsker at fortælle jer om alle mine tanker undervejs, og give jer en detaljeret historie både før og efter mit ophold, så jeg deler den altså lige lidt op – ellers bliver det alt for langt for jer! Første del handler om min afsked med familien, og min tur derned.
Efter en meget lang casting (læs om hele forløbet lige HER), blev jeg endelig ringet op i slutningen af september, med beskeden om at jeg skulle være med i Paradise Hotel. Jeg skulle rejse fra Kastrup Lufhavn D.27 september, hvilket var cirka en uge efter, at jeg havde fået beskeden. Jeg havde heldigvis købt en masse nye kjoler, og var egentlig klar til at tage afsted. Jeg skulle lige have købt en kæmpe mængde mentholatum læbepomade og øjenvipper, og så var jeg ellers parat til mit livs eventyr. Jeg mødtes med min mor i Frederecia aftenen inden, hvor vi var ude og spise på Sunset. Jeg husker ikke hvorfor vi lige skulle mødes der, men det var sikkert pga min mors arbejde. Jeg kunne næsten ingenting spise, for jeg havde fået en klump i maven. Jeg var nervøs for at skulle rejse så langt væk, og undvære min mor så længe. Jeg vidste ikke hvor længe jeg skulle være væk, så det var svært at sige farvel. Idet vi går ud til bilen, siger jeg for sjov “vi ses til jul mor”, og så begyndte min kære mor at græde. Det var rigtig svært at sige farvel, men jeg var samtidig så spændt på det hele. Min far kørte mig til lufthavnen tidligt om morgenen dagen efter, hvor vi næsten var ved at komme for sent pga kø på motorvejen. I lufthavnen mødtes jeg med de andre piger og en deltageransvarlig. Vi skulle allesammen flyve sammen, men vi måtte ikke tale sammen undervejs. Det kunne dog ikke helt undgåes, da det var en meget lang rejse! Jeg sagde farvel til min far meget hurtigt, da vi skulle afsted med det samme. Jeg kan huske, at jeg slet ikke havde lyst til, at han skulle køre igen. Måske var det egentlig godt med et hurtigt farvel, så jeg ikke nåede at tænke mere over det. Vi gik ned og fik checket vores baggage ind, og skulle så efterfølgende vente på vores fly. Jeg snakkede i telefon med min mor i ventetiden, og fortalte hende om de andre piger. Jeg havde allerede spottet Anna, som hende jeg ville komme bedst ud af det med. Tiden gik forholdsvis hurtigt, og nu skulle vi afsted! Vi måtte ikke sidde sammen under flyveturen, og jeg var så heldig at få plads i mellem en rimelig stor mexicaner og en indisk turist! Den indiske turist viste sig dog at være rigtig sød, og han tog flere billeder af udsigten på turen. Flyveturen gik med diverse film, dårlig flymad og medbragte bøger. Det var på turen til Mexico, at jeg fik læst min yndlings bog “Ikke uden min datter”. Vi landede rigtig sent i Mexico City og skulle efterfølgende med et lille fly til Puerto Vallata. Jeg sov næsten hele turen, for jeg var simpelthen så træt. Da vi landede i Puerto Vallata fik vi at vide, at vi ikke skulle bo sammen allesammen. Jeg skulle bo alene, i en by langt væk fra de andre – jeg var bestemt ikke tilfreds! Jeg var simpelthen så træt, og nu skulle jeg også bo alene i et fremmed land. Jeg kunne slet ikke overskue det… Vi skulle lige køre i bil i tre timer, før vi var fremme ved mit hotel – hvis man kan tillade sig, at kalde det for et hotel. Det lå seriøst ude i ingenting! Det var bæld mørkt og det regnede helt vildt. Jeg skulle aflevere min telefon og skulle så blive her på ubestemt tid. Jeg følte mig så utilpas, og ville egentlig bare gerne hjem til Danmark igen…

IMG_4569
IMG_4567
IMG_4570

Mit såkaldte “hotel” kan ses på billedet ovenover. Læs videre imorgen, hvor jeg fortæller om min første nat i Mexico og de efterfølgende dage, inden vi tjekkede ind på Paradise Hotel… <3

Mys M!

9 kommentarer

 • Anna

  Hejsa tænkte på om i kunne komme ud at shoppe de ting i kom til at mangle? Altså hårlak, og alle jeres prudokter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det skriver jeg om i et indlæg her snarest :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Malene<3
  Godt indlæg
  elsker at læse det du skriver.
  Du er mega fantastisk pige.
  Kunne du ikke lave et indlæg om dig og Kasper

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak <3
   Jeg laver ikke flere indlæg om Kasper, da han ikke længere er en del af mit liv :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille L.

  Hej Malene!
  Jeg elsker at læse dine indlæg her på bloggen!!
  -Ej hvor må det dog have været “forfærdeligt” at bo helt alene på et hotel i et helt fremmed land! puha.. du sej tøs! <3

  men var det ikke alle deltager der skulle sove alene på hver "sit" hotel?, for kan da huske at Anna oss har lavet et indlæg med at hun boede alene og igen lANGT væk fra alle andre… ?? forstår dog ik hvorfor afstanden fra hvert hotel sku være så stor

  Kærlig hilsen Cille L. :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tak for de rosende ord <3
   Nej i begyndelsen sov Camilla og jeg på hver vores hotel, og Anna og Mette sov på Blue Bay :-) Grunden til at vi ikke skulle bo sammen var fordi, at vi ikke måtte snakke sammen og lære hinanden at kende inden optagelserne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille L.

   Nårh okay :-) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille L.

   det var så lidt :-)
   Malene jeg tænkte på hvis man gerne vil spøger dig om noget privat, kan man så skrive til dig fx over facebook, eller ønsker du andre steder at man skriver til dig eller Hvordan ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Så kan du skrive til mig inde på LOVOO, der er jeg god til at svare på mine beskeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine bedste øjeblikke i Mexico