Min rejse til Mexico - Den første nat og Blue Bay!

Min rejse til Mexico – Ugen op til vi tjekkede ind

Dette er del 3 om min rejse til Mexico, hvis ikke i fik læst de første to dele, så kan i læse del 1 HER og del 2 HER – ellers giver dette indlæg nok ikke rigtig nogen mening for jer <3
Jeg var så glad, da jeg dagen efter vågnede op på Blue Bay, og så de andre piger til morgenmaden. Det var dejligt ikke at være alene, og lige at se de andre piger i løbet af dagen. Vejret var desværre ikke særlig godt de første to dage, da det regnede stort set hele dagen begge dage. Jeg formåede sågar at oversvømme hele mit hotelværelse den allerførste dag, da jeg havde efterladt min terassedør åben, da det pludselig begyndte at stå ned i stænger! Jeg var nede i restauranten og spise, og jeg havde derfor fuldstændig glemt, at jeg havde ladet døren stå åben – så jeg fik noget af et chok, da jeg kom op på mit værelse igen, da der var vand OVERALT. Heldigvis blev vejret bedre de efterfølgende dage, og vi kunne nu ligge og sole os og bade i den skønne pool. Jeg blev dog så brændt i hovedet, at jeg var nødsaget til at blive på mit værelse de sidst par dage, med en kold klud liggende over mit ansigt. Der var heldigvis fjernsyn på værelserne, og der var en amerikansk filmkanal, som jeg så en del film på. Det var faktisk meget hyggeligt. Jeg savnede dog min familie rigtig meget, især om aftenen, når jeg bare sad alene på mit værelse. Vi havde jo fået taget vores telefoner den første aften i Mexico, så jeg havde ingen mulighed for, at komme i kontakt med min familie. Jeg glædede mig meget til at tjekke ind på Paradise Hotel, så vi endelig kunne komme i gang, og glemme savnet til min familie. Inden vi skulle tjekke ind, brugte vi dog en hel dag på at filme introen til programmet, og på at tage nogle fine billeder. Det var en super lækker dag, og meget sjovt at stå foran kameraet. Vi så også den første slange i Mexico den dag, den sno sig over vejen da vi kom kørende, puha jeg fik et sus igennem hele kroppen. Det var så uvirkeligt, at sådanne dyr befandt sig frit omkring dernede. Men det var kun starten, for jeg nåede at se mange forskellige dyr under mit ophold dernede.
Vi fik også besøg af Jeppe (After Dark) en af dagene ude på Blue Bay, så pludselig gik tiden ret hurtigt.

PigeGruppeVignette 1

IMG_4607

IMG_4582

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle tjekke ind på hotellet! Og i kan læse mere om den første dag imorgen og mødet med Paris Hilton <3

Mys M!

2 kommentarer

  • Hey

    Hvis i ikke havde nogen mobiler, hvordan har i så kunnet tag billeder dernede? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min rejse til Mexico - Den første nat og Blue Bay!