Min rejse til Mexico - Ugen op til vi tjekkede ind

Min rejse til Mexico – Den første dag og mødet med Paris Hilton

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle tjekke ind på Paradise Hotel! Jeg havde glædet mig så længe nu, og kunne næsten ikke vente længere. Vi skulle afsted sidst på formiddagen, så vi havde god til at gøre os færdige i. Jeg havde længe overvejet, både hvad jeg skulle tage på af tøj og hvordan make-uppen og håret skulle sættes. Det skal lige siges, at det er fuldstændig umuligt at ligge en flot make-up nede i den varme! Jeg havde det så varmt hele tiden, at make-uppen nærmest smeltede af mig. Nå men, jeg fik gjort mig klar og pakket mine ting ned i kufferten igen, og så kørte vi ellers ud mod hotellet. Det lå alligevel et stykke væk, men det var så dejligt at komme ud og se noget. Endelig drejede vi ind på en sidevej og inden længe kunne vi ane det fine hotel. Det var så uvirkeligt, pludselig at se det i virkeligheden! Vi kørte ikke helt op til hotellet fra starten af, da vi skulle have mikrofoner på og interviewes af Jeppe (After Dark). Vi endte også med at stå ude i den brændende sol og vente i flere timer, da filmningen af drengene trak ud – det var ulideligt! Endelig blev vi kaldet op til døren, og det varede ikke længe før, at vi skulle derind. Jeg skulle selvfølgelig gå forrest ind af døren, og vi anede ikke hvad vi kom ind til. Jeg havde fået fortalt, at jeg skulle stille mig på et kryds lavet af tape, og så ville vi få mere information. Idet vi går ind af døren, står smukke Rikke midt på gulvet, med omkring otte kameraer rundt omkring hende. Jeg fik helt et chok! Jeg troede måske der ville stå et par stykker, men jeg havde ikke regnet med så mange. Jeg gik så koncentreret ind, og fokuserede kun på at finde det skide kryds på gulvet. Jeg spottede det heldigvis på afstand, og vi stillede os pænt ind på række. Efterfølgende blev der filmet i små bidder, hvilket var meget specielt at prøve. Rikke kunne gentage den samme sætning eller spørgsmål flere gange i streg, uden at vi skulle svare på det – det var meget mærkeligt! Da Rikke så nævner, at den første pige allerede er tjekket ind på hotellet, bliver jeg virkelig nervøs. Vi står og venter i to minutter, som virkelig var lang tid i den situation, før Paris Hilton drejer rundt om hjørnet. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne! Det var så surrealistisk, at jeg slet ikke helt forstod, hvad der var sket de første par minutter. Vi brugte ikke meget tid sammen med hende, men i de minutter vi tilbragte med hende, virkede hun meget sød og nede på jorden. Efter vi havde mødt hende, blev vi ført ned på en af trapperne til værelserne (vi måtte jo ikke se værelserne endnu), hvor vi skulle vente på, at vi skulle filmes igen. Vi sad på de lorte trapper i to-tre timer, og det var virkelig forfærdeligt varmt! Generelt var hele den første dag meget speciel. Vi skulle lige lære det med at blive filmet og have tålmodighed, for der er frygtelig meget ventetid. Da vi først blev “sluppet fri” på hotellet om aftenen, var man så træt og udmattet efter en hård dag, at man ikke helt kunne nyde det.

IMG_2025

Pigerne møder Paris_ 13

Så startede mit livs eventyr og jeg havde en fantastisk oplevelse! Jeg har samlet nogle af mine bedste øjeblikke inde på hotellet, som i kan læse lige HER <3

Mys M!

4 kommentarer

 • Hej skønne skønne skønne skænne Malene håber du vil svare mig ;-)
  1. Jeg har længe tænkt på at deltage i Paradise Hotel, men jeg er kun 20 er jeg så få ung.
  2. Har dit liv ændres sig 180 grader siden du kom hjem fra Paradise Hotel, kan du stadig leve er normalt liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er svært for mig at svare på, om du er for ung til at deltage. Jeg var selv 21, og det var det perfekte tidspunkt for mig, at få den oplevelse :-) Mit liv ændrede sig meget, da jeg lige var kommet hjem og imens programmet kørte i fjernsynet. Men man vender stille og roligt tilbage til ens “gamle” liv. Det er også noget man selv vælger. Jeg har valgt at være aktiv på de sociale medier, og jeg har startet min egen blog, så jeg får selvfølgelig stadigvæk noget opmærksomhed, men det har jeg jo selv valgt. Håber du kunne bruge mine svar til noget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Indlæggene slutter ikke her vel?
  Du må meget gerne blive ved med at skrive: Om hvem du fik som partner, hvordan dit førstehånds indtryk af pigerne og din partner var, hvordan hverdagen var dernede og hvordan det foregik om morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min rejse til Mexico - Ugen op til vi tjekkede ind