Min rejse til Mexico - Den første dag og mødet med Paris Hilton

Min rejse til Mexico – Rejsen hjem

Efter cirka 2,5 måned væk fra Danmark, savnede jeg min familie rigtig meget! Jeg glædet mig enorm meget til at se dem og mine veninder igen. Efter kameraerne var blevet slukket, og alle deltagerne var blevet filmet en sidste gang, blev vi kørt ud på et hotel, hvor vi skulle tilbringe én dag, før vi skulle rejse hjem. Hotellet vi skulle bo på, var det samme hotel, som jeg var blevet sat af på, den nat vi landede i mexico. Det var bare noget helt andet at være der, sammen med alle de andre deltagere. Dagen efter hyggede vi allesammen på stranden, og vi fik ringet hjem til vores familier. Forbindelsen var dog ekstrem dårlig, så det blev kun til meget få opkald. Hele natten lå Kasper og jeg og snakkede om vores familier, vores liv derhjemme, og hvad der skulle ske med ham og jeg. Vi blev enige om at give det en chance hjemme i Danmark, og vi blev derfor også først rigtige kærester, den aften vi tjekkede ud af Paradise Hotel. Meget tidligt næste morgen skulle vi afsted. Jeg var helt smadret efter ingen søvn, så turen hjem var enorm lang. Alt for meget ventetid og en ulidelig flyvetur. Men den glæde, ved at se mine veninder stå i den lufthavn, den slår alt! De kom løbende mod mig, og jeg tror det knus varede fem minutter, det var ubeskrivelig dejligt at se dem igen! Min far kunne ikke nå at være der til vi landede, så jeg skulle lige vente på ham en halv times tid. Mine forældre havde sagt til mig, da jeg ringede nede fra Mexico af, at jeg var nødt til at tage toget hjem, fordi de var forhindret i at hente mig. Jeg var blevet så ked af det og skuffet, at min far havde fået rykket hans møde. Og pludselig spotter jeg min far OG min mor OG søs komme gående hen af gangen, jeg var så glad. Den gensynsglæde kan ikke beskrives! Jeg sagde farvel til de andre, specielt Kasper, og vi kørte nu den lange tur hjem mod Rødekro. De var allesammen meget nysgerrige for at høre om turen, men det var begrænset hvad jeg kunne fortælle dem. Vi måtte ikke røbe noget af betydning, og der var samtidig sket så meget, at jeg slet ikke vidste, hvor jeg skulle begynde.

417841_10201086874117058_413414548_n

IMG_1395

IMG_1390
Jeg beklager meget de dårlige mobilbilleder, men det er det bedste jeg har fra min ankomst i Danmark. Imorgen kommer der et indlæg omkring tiden efter, at jeg var kommet hjem <3

Mys M!

10 kommentarer

 • Cille

  Hej Malene elsker din blog og du var klart min ynglings sammen med Anna selfølgelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fantastisk blog Malene – elsker diner indlæg og læser hver og et du poster :) Keep up the Good Work – det er værdsat ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak <3 Det er jeg glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg syntes det er så godt skrevet Malene men jeg ville gerne spørge dig om nået privat hvor skal jeg stille det over❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Skriv til mig inde på app’en LOVOO :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er Nicolas henne ?? Han er ikke med på billedet på stranden. Skulle han noget andet fordi han havde vundet eller ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg tror det er ham der tog billedet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Årh jeg elsker og læse din blog , det er ikke bare alt mulig ligegyldig pladder som man nogen gange kan læse.
  Synes specialt dine indlæg op Mexico de sidste dage har været fantastiske, det giver et helt andet syn på paradise som vi bag skærmen ikke ser, mere af det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for de rosende ord, det betyder meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min rejse til Mexico - Den første dag og mødet med Paris Hilton