Tiden efter optagelserne i Mexico

Hvem snakker jeg med fra Paradise Hotel?

Imens programmet kørte i fjernsynet, så jeg mange af de andre deltagere. Vi var både til en premiere på programmet og en finalefest, hvor vi allesammen mødtes og hyggede. Samtidig var vi ude og besøge forskellige diskoteker rundt omkring i Danmark hver weekend, hvor jeg også så mange af de andre. Det var et skønt fællesskab vi havde, men der var samtidig mange intriger blandt os deltagere. Nogen havde svært ved at lade dramaet og de ting der var sket i Mexico ligge, og det betød mange diskussioner og had frem og tilbage. Jeg oplevede dette had allerede i lufthavnen i Mexico, kort før vi skulle rejse hjem. Nogle af de andre piger havde ondt i måsen over, at jeg var kommet så langt. De forstod ikke, at jeg var nødt til at spille spillet for at overleve, hvilket også betød at jeg havde trådt nogen over tæerne. Det var ikke nemt, men deres had gjorde så ondt. Vi fik heldigvis løst vores problemer ret hurtigt, hvilket jeg var meget glad for. Efter programmet sluttede, begyndte kontakten til de fleste at falde. Vi begyndte allesammen at vende tilbage til vores hverdage, og vi var jo spredt ud over hele landet. Den jeg snakker mest med i dag er selvfølgelig Anna – det kommer nok ikke bag på så mange af jer. Vi har bygget et særligt bånd til hinanden igennem alt det her, da vi forstår hinanden på så mange punkter. Jeg er taknemlig for at have fået hende som veninde <3 Derudover snakker jeg også stadigvæk med Camilla. Jeg glæder mig meget til at flytte til København, så vi kan se hinanden noget mere. Jeg snakker også en del med Jack, og vi har ligeledes aftalt, at vi skal ses når jeg flytter. Han bor jo også ude på Amager, så jeg regner med at han bliver min guide derude ;-) Derudover snakker jeg stort set ikke med andre. Jeg skriver lidt med nogen i ny og næ, men det er desværre ikke så meget længere. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men det vi havde tilfælles er et overstået kapitel nu.

859705_440108349407648_1146631938_o

IMG_2659

IMG_1664

IMG_4071

IMG_0387

 

Mys M!

8 kommentarer

 • Anita

  Får i egentlig cigaretter af produktionen, eller har i dem med fra Danmark? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie

  Hvad med Stolle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej snakker du heller ikke med Pingel mere? :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Desværre ikke rigtig længere :-/ Det er lidt ærgerligt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sødt og rigtig godt indlæg!
  Men det ligner altså for sygt at Sandra kunne smadrer en med den knytnæve ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tiden efter optagelserne i Mexico