10 ting I (måske) ikke ved om Paradise Hotel!

Svar på jeres spørgsmål omkring Paradise Hotel!

gruppe

Siden mit indlæg tidligere idag (læs lige HER), er jeg allerede blevet bombarderet med spørgsmål fra jer. Jeg har fået så mange, at det er lidt lettere for mig, at lave et indlæg med nogle af svarene. Jeg kan ikke besvare dem allesammen, men jeg vil forsøge at svare på så mange som muligt <3

Er det ikke irriterende at blive overvåget konstant?
Det er faktisk skræmmende, hvor hurtigt jeg vendte mig til kameraerne rundt omkring på hotellet. Den første uge var meget mærkelig, især når jeg skulle på toilet. De var heldigvis gode til at dreje kameraet væk, hvis de kunne se, at vi sad på toilettet. Det var også meget grænseoverskridende at gå i bad, men nu var jeg på hotellet så længe, at jeg til sidst havde vendt mig til det.

Hvor meget lyver man for at gå hele vejen til finalen?
Det er et meget svært spørgsmål, da der var stor forskel på, hvor meget vi hver især løj. Jeg tror ikke på, at du kan gå hele vejen uden at have løjet. Det er nødvendigt at man kan ligge sine følelser på hylden en gang i mellem, for at nå langt i spillet. Jeg gjorde det et par gange derinde, eksempelvis da Camilla røg ud. Jeg havde simpelthen så dårlig samvittighed bagefter, men det var desværre en del af spillet.

Hvad tid skulle i op?
Vi blev vækket via telefonen omkring klokken 9 hver morgen. Derfor kom vi heller ikke specielt sent i seng (omkring kl.2), da vi skulle være friske den næste dag. Vi vågnede en morgen omkring klokken 10, hvor vi stadigvæk ikke var blevet vækket. Vi undrede os allesammen meget, men det viste sig så, at nogle af kameraerne var gået i stykker – så dem skulle de lige ordne, før vi måtte stå op, hæhæ.

Hvad gjorde i hvis i blev sultne i løbet af dagen?
Der stod frugt på bordet i lounchen og sodavand i kølebskabet hver dag. Nogle dage fik vi også sandwich, hvis vi ikke kunne vente til aftensmaden. Om aftenen lå der sandwich i køleskabet i baren, så vi kunne få noget mad, inden vi skulle i seng.

Hvordan foregår sync?
Sync foregik i det nederste værelse inde på hotellet, hvor ingen af gæsterne boede. Lokalet bestod af et kamera og en stol, og en stor grøn skærm bagved stolen. Så blev vi stillet en masse spørgsmål, som vi selvfølgelig skulle svare på. Alt hvad vi sagde i sync var fortroligt, så det blev ikke sagt videre til de andre deltagere. Der var ofte en deltager i sync, da de jo skulle nå at snakke med os allesammen løbende.

Hvordan bliver i tildelt jeres værelser?
Det er udelukkende produktionen som bestemmer, hvem der skal bo på hvilke værelser. Hvis drengene var fredet til en parceremoni (dem der sad på stolene), så skulle deres partner flytte ind på deres værelse efter ceremonien – hvis det giver nogen mening?

Skal man fortælle hvem man vælger inden parceremonien?
Vi skal oplyse til produktionen, hvem vi har tænkt os at stille os bagved, inden vi går op til ceremonien. På den måde kan produktionen kalde os frem i den rigtige rækkefølge, så der forbliver en spænding for jer seer, og faktisk også os selv. Vi ved nemlig ikke, hvad de andre har valgt på forhånd!

Hvad lavede i, når i ikke spiste, festede eller var til en ceremoni?
Så hyggede vi os enten i poolen eller lounchen og slappede af. Det var ikke tilladt at sove en middagslur, da det ser kedeligt ud på tv – men jeg tog nu en lur i ny og næ. Vi fandt også på vores egne lege for at fordrive tiden. Vi spillede blandt andet både lime-golf og lime-kast. Det var ekstrem hyggeligt inde på hotellet, det var aldrig kedeligt! Kun hvis vi skulle sidde og vente på et eller andet..

Hvor meget betalte i selv?
Fra jeg stod i lufthavnen i Kastup, og til jeg var hjemme igen, havde jeg ingen udgifter. De betalte for cigaretter, mad, rejsen og andre ting vi manglede. Vi fik dog ikke betalt husleje hjemme i Danmark, det var vores eget ansvar.
Jeg havde selvfølgelig selv medbragt shampoo, make-up, creme osv, men hvis jeg løb tør for noget, så kunne produktionen skaffe det meste til os – dog ikke øjenvipper, som satte mig i noget af en krise i den sidste tid på hotellet. Jeg havde nok ikke regnet med at nå så langt, så jeg havde ikke fået nok vipper med derned!

 

Jeg håber at i kunne bruge svarene til noget, og har fået en bedre forståelse af det hele :-)

Mys M!

 

16 kommentarer

 • Sofia

  Hej Malene.
  Jeg har set nogle sæsoner af Paradise, og jeg har tit tænkt over, hvor det er i bliver interviewet henne? Altså der hvor i fortæller alt det i tænker og sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Vi blev interviewet i et værelse inde på hotellet :-) Det lå nede for enden af hotellet, og blev kun brugt til dette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Måtte i have jeres telefoner med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Nej :-) Dem afleverede vi da vi landede i Mexico.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hvordan vidste man hvem der skulle trække et kort til Pandoras æske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hvordan vidste man hvem der skulle trække et kort til pandoras æske?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hva der bestemte tider man måtte benytte poolen?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Nej vi måtte benytte poolen stort set hele dagen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvad gjorder i når i havde menstruation på hotellet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ehm lidt underligt spørgsmål – det samme som hjemme i DK? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Når i var på paradise hotel, hvordan kunne i så betale jeres husleje hjemme i Danmark? I kunne jo ikke arbejde imens? :-) fik i penge af dem, eller var det jeres eget problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det var vores eget problem :-) Produktionen betalte kun vores udgifter på og under rejsen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvad lavede i, i weekenderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Der findes ikke weekend derinde, så efter torsdag blev det mandag igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 ting I (måske) ikke ved om Paradise Hotel!