Min sidste aften sammen med mine forældre

“Er du ikke lige sød at flytte din brandbil?”

IMG_7452

Hvis i følger mig på snapchat (m.sandgaard), så kunne I i sidste uge se et billede af en masse brandbiler på vores gade. Jeg stod og var ved at ligge make-up ude på badeværelset, da jeg pludselig ser en masse røg ud af vinduet. Det var en ekstrem tyk røg, og jeg kunne knap nok se ud på vejen. Jeg vidste med det samme, at der var et eller andet galt. Det var ikke bare en nabo, som havde fyret op for grillen! Jeg gik udenfor og kunne så se, at det kom over fra vores nabo. De stod fire mand uden for, og jeg kunne knap nok se dem, for alt den røg! I samme øjeblik kommer min far hjem, han havde lige været nede og handle i byen. Han gik derover med det samme, og sikrede sig at alle var okay. Og det var de, heldigvis! Pludselig kommer der en masse brandbiler kørende, og den ene vælger så at parkere i vores indkørsel. Det er såmænd også fint nok, problemet var bare, at jeg havde en aftale inde i Aabenraa, og skulle faktisk til at køre. Men det var lidt problematisk at komme ud med bilen, når brandbilen holdte midt i vores indkørsel…

Brandbil

Pludselig kommer der også en ambulance og en politibil, og omringer vores indkørsel totalt. Nu er det fuldstændig umuligt for mig at komme ud! Og jeg kunne altså ikke få mig selv til, at bede dem om at flytte sig. Det ville måske lige være lidt for upassende, taget situationen i betragtning. Det endte med at jeg blev hentet af en ven – synes måske det var lidt vigtigere at få slukket branden ;-) Men så skete der da lidt på den lille vej i Rødekro, og det er altså ikke så tit!

Mys M!

7 kommentarer

 • Rie

  Nej der sker ik så meget i vores lille by.. Elsker din blog Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg synes altså ikke, at du er gået over grænsen! For som du selv siger: lod du vlr med at skrive “privat info”.

  Jeg tror, at indlægget Skal handle mere om at du ikke kunne komme afsted, fordi der holdte en brandbil i indkørslen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Dejligt at nogen kan se hensigten med mit indlæg! Det var nemlig ikke branden der skulle være fokus på, men problemet med at jeg ikke kunne komme ud med bilen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Vil lige være anonym, fordi du skrev du tog ting personligt og gider ikke hører brok. Men min mening er jeg synes det er forkert at dele at ens nabos hus brænder på internettet! Det synes jeg er at udstille andre, fordi hvem siger ikke de er kede af situationen?
  Tænk over det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har ikke på et eneste tidspunkt i indlægget skrevet, at min nabos hus brændte? Jeg undlader bevidst at fortælle den præcise situation, da det faktisk ikke er det, som indlægget skulle handle om. Det er fint at du kommer med din kritik, og jeg kan sagtens se hvad du mener, men jeg har som sagt undladt at fortælle hele historien, fordi det synes jeg ikke, at jeg kunne tillade mig at gøre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Du skriver selv “det kom ovre fra naboen”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg nævner hverken gadenavn, navne, viser jer huset eller mine naboer. Indlægget drejede sig mere om de mange brandbiler i vores indkørsel. Det er ok hvis I synes, at jeg er gået over grænsen, men jeg er ikke enig med jer. Og jeg kan så samtidig fortælle, at deres hus IKKE brændte – så havde jeg nok ikke skrevet et indlæg omkring episoden. God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min sidste aften sammen med mine forældre