A trip down memory lane...

Min sidste aften sammen med mine forældre

DSC_0189

I aften er sidste gang, at jeg skal hygge med mine forældre, inden jeg flytter til København. Jeg flytter ikke før i næste uge, men mine forældre tager på ferie imorgen, så jeg ser dem kun på min flyttedag. Det er lidt med blandede følelser, at jeg snart skal flytte. Jeg kommer virkelig til at savne mine forældre og søs! Jeg har hygget mig så meget herhjemme det sidste halve år, på trods af skammen over at bo hjemme som 24 årig. Jeg har nydt, at mine forældre kom hjem hver aften, og vi har hygget med lækker mad, gode film og en masse spilleaftener. Jeg har virkelig fundet mig selv, og fået stablet mig selv på benene, og det var aldrig sket uden mine forældres støtte. Jeg ved også godt, at jeg er nødt til at komme videre nu, inden jeg gror helt fast hernede. Det er nemlig så trygt og hyggeligt, at tanken om at flytte, pludselig ikke kun er ens betydende med glæde og begejstring. Men selvom jeg har fået det bedre, så er der ikke langt tilbage – og denne afstand bliver kun større, hvis jeg flytter og starter på en ny frisk. Men det skræmmer mig rigtig meget, og jeg kan godt mærke, at det pludselig kommer tæt på. Min mor har også bemærket, at jeg svinger meget i mit humør for tiden, og det er simpelthen fordi, at det kommer tættere og tættere på. Jeg glæder mig rigtig meget, men jeg er samtidig også bange. Det er langt væk, og jeg starter jo helt forfra. Ny by, ny skole, nyt job og nye bekendtskaber – det er meget på én gang! Jeg har aldrig taget et så stort spring før, og jeg har ingen anelse om, hvordan jeg kommer til at reagere… Men uanset hvad, så er det det rigtige for mig at gøre. Så nu vil jeg nyde min sidste aften sammen med mine forældre, og forsøge at forholde mig positiv omkring flytningen <3

Mys M!

8 kommentarer

 • Kristina

  Er næsten lige flyttet fra en lille by på Fyn til det store København ☺️ Skulle flyttet fra min dejlige trygge zone derhjemme til det store København for at følge min drøm, det var så skræmmende og så spændende på samme tid og græd hele vejen over Storebæltsbroen Men det er det seriøst bedste jeg nogensinde har gjort, føler mig så godt tilpas her ovre i det store København
  Håber det gør dig godt og at du hurtigt finder dig til rette ☺️ selvom de første par dage bliver lidt kaos

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er så godt at høre, at andre har været igennem det samme og overlevet :-) Jeg håber jeg ender med den samme følelse som dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Hej . Jeg gar også prøvet det der med at flytte væk fra sine trygge rammer. Jeg har bare altid sagt til mig selv “jeg kan altid komme hjem” og det giver mig ro. Jeg er af den opfattelse at når man får chancen, så skal man også gøre det – så man ikke sidder om 10 år og fortryder det. Går det ikke som planlagt i kbh, jamen så ved du dine forældre står klar til at hjælpe dig :) Det er ihvert fald det der har hjulpet mig til at tage skridtet og prøve – og det er også gået godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for tippet, og det er netop også den tanke, som holder mig rigtig meget oppe :-) Det er rart at vide, at man altid kan komme hjem, hvis nu det hele skulle ende galt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Jeg er sikker på at du nok skal klare dig og få styr på det hele i kbh. Du skal bare lige sige farvel først :) Jeg ønsker dig held og lykke og jeg glæder mig til at følge dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Jeg kan godt forstå at du er nervøs og bange, men jeg er sikker på at det hele nok skal gå! Du er skide sej! Jeg glæder mig til at høre (om noget tid) hvordan det hele går. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak! Jeg håber at du har ret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Malene
  Jeg står også og skal flytte hjemmefra d 15 august. Jeg er kun 18 år, og det hele er også nyt for mig. Jeg skal dog “kun” flytte 45 km væk fra mine forældre, men det synes jeg er svært. Jeg glæder mig rigtig meget, men samtidig er jeg også bange for at føle mig ensom, og mangle nogen omkring mig. Jeg starter også på ny skole, hvor jeg ingen kender.

  Men jeg prøver såvidt muligt at holde hovedet oppe. alting skal nok falde på plads, og jeg er sikker på det hele også nok skal gå for dig! det første stykke tid kan blive svært, men så snart man begynder at få nye bekendtskaber, bliver det nemmere at føle sig “hjemme” i sit nye hjem, og sin nye by.

  Jeg vil bare ønske dig al held og lykke i københavn :-) :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A trip down memory lane...