Skal man spille kostbar?

Hvad er der galt med mig?

IMG_7362

Jeg har skrevet omkring det her emne i et af mine tidligere indlæg (læs lige HER), men selvom jeg er ung og single, så har jeg bare overhovedet ikke lyst til at skulle i byen. Jeg bruger min fredag aften under dynen med Gossip Girl og hundene, og det er en perfekt fredag aften i mine øjne! Jeg føler ikke, at jeg går glip af noget, men jeg kan dog ikke lade være med at tænke på, hvorfor jeg spilder min ungdom i sengen? Hvorfor har jeg ikke lyst til at feste, og nyde at jeg har alderen og muligheden for det? Jeg ved, at jeg ikke er alene om at have det sådan her, og i princippet er der heller ikke noget galt i det. Man ændrer jo holdning og lyster med alderen – men det er da lidt mærkeligt, at mine prioriteringer ikke er anerledes, eller hvad? Måske bliver det også noget andet, når jeg først flytter til København. Mulighederne hernede er ikke specielt store, så det er klart, at en aften under dynen ikke er så slem, i forhold til de muligheder jeg har. Jeg håber da virkelig, at jeg får lyst til at opleve storbyen, og ikke blot tilbringe samtlige fredage under dynen! Ellers så ved jeg heldigvis, at jeg har så mange bekendte i København som ikke vil tillade, at jeg bruger mine weekender i sengen, i stedet for at hygge mig sammen med dem. Nå men, nu vil jeg hoppe i et langt bad og hygge videre med min serie. I morgen kommer AM og hygger, så jeg går da en dejlig weekend i møde <3

Mys M!

7 kommentarer

 • Rikke Marie

  Jeg er 20 og har været i byen 2 gange, det der med at drikke mig hammer stiv siger mig INTET, så der er bestemt ikke noget galt med dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Kære Malene

  Min daværende kæreste, slog op med mig, for ca. 2 et halvt år siden og jeg kan huske, at jeg lææænge ikke havde lyst, til at tage i byen. Bare jeg gik en tur på strøget, kunne jeg væmmes ved, at se på fyre! I den tid, var jeg overbevidst om, at der ikke fandtes noget bedre end ham og jeg kunne ikke slippe tanken om, at vi selvfølgelig nok skulle være sammen igen og dette blot var en fase. Sådan blev det ikke, heldigvis. Det er først et halvt år siden, sådan ca. at jeg har haft lyst, til at tage i byen igen og kigge på andre fyre og være åbne overfor dem. Jeg har lært helt vildt meget om mig selv, selvom min daværende kæreste, var rigtig sød og jeg altid vil være taknemmelig for hvad ham og jeg, nåede at opbygge, så er jeg glad for at jeg er kommet stærkere ud på den anden side og er meget gladere for den person jeg er i dag. Jeg kan ikke udtale mig om dit liv og hvad der foregår, men jeg har fulgt lidt med på din blog og dermed også fået et lille bitte indblik i dit kærligheds liv. Jeg har aldrig kommenteret på din blog, men da jeg læste dette indlæg, kunne jeg så meget nikke genkendende til alle tingene. Jeg havde det præcis på samme måde, da jeg var i den svære proces det er, at miste et menneske, som man har elsket af hele sit hjerte. Det gør så skide ondt, at det næsten føles fysisk, men du skal vide – som du nok så ofte har hørt før, det bliver bedre med tiden. Man vil aldrig finde en fyr, der var ligesom sin eks, men man kan finde noget der kommer til at være lige så godt, hvis ikke bedre! Giv dig selv aaaaaalt den tid du vil, med at se film i sengen og hygge dig. Jeg lover dig, du skal nok komme ud og svinge benene på dansegulvet igen og når du allermindst venter det, så vender hele livet og du er atter glad igen.

  Jeg sender dig en masse positive tanker og knus. God vind i København!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie pedersen

  Du er slet ikke alene, jeg har det på præcis sammen måde! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kan godt genkende det med, hvorfor spilde sin ungdom væk? Men så igen.. “The time you enjoy wasting, is not wasted time.”
  Og kan høre du nyder dine lidt mere stille aftener :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Words
  Og fedt indlæg btw.
  Kan 100% følge din tankegang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Altså jeg er 20 år, og jeg vil også hellere bruge min weekend på familie og hygge end jeg vil drikke, jeg går næsten aldrig i byen mere. Jeg tror bare at man får nok af det og måske er der andre ting der begynder at være hyggeligere :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er ihvertfald ikke den eneste, jeg er selv lige fyldt 20 og er single, men jeg ser også helst mine fredag aftner bliver brugt hjemme under dynen med en god serie! Forstår dig fuldt ud, har elsket at tage i byen men nu føler jeg jeg har festet og teét mig tosset det jeg har brug for! ☺️ Ha en dejlig aften!
  Kram ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skal man spille kostbar?