Ryger du?

Mig som forbillede?

DSC_0055

Efter jeg deltog i Paradise Hotel eksploderede mine sociale medier. Følgerne væltede ind på instagram, og ligeledes gjorde beskederne i min indbakke på Facebook. Jeg prøvede ihærdigt at svare på så mange beskeder, som jeg overhovedet kunne. Det var dog fuldstændig umuligt for mig at følge med, men jeg fik dog altid læst de fleste af mine beskeder – og det gør jeg stadigvæk. Jeg har gennem tiden modtaget mange søde beskeder fra teenagepiger, som fortæller hvor meget de ser op til mig. De skriver hvor smuk jeg er, og hvilket forbillede jeg er for dem. Jeg var, og er stadigvæk, meget beæret over at modtage sådanne komplimenter. Det er dog fuldstændig uvirkeligt for mig, at jeg rent faktisk er et forbillede for nogle unge piger. Jeg er en ganske almindelig ung kvinde, som blot har deltaget i et realityprogram. Jeg har ikke opnået noget særligt her i livet, som gør mig fortjent til, at andre skal se op til mig. Jeg har ikke opnået halvdelen af det, som jeg gerne vil her i livet, og jeg kan slet ikke forstå, at andre ser op til mig og den jeg er. Jeg er som sagt meget beæret, og jeg tænker også meget over, hvordan jeg påvirker unge teenagepiger, som både læser med her på bloggen og som følger mig på mine andre sociale medier. Jeg tænker meget over det sprog, som jeg bruger her på bloggen, og de billeder som jeg ligger op på instagram. Jeg har ikke selv valgt at være nogens forbillede, men jeg er som sagt meget beæret over det – men jeg håber da virkelig, at de ser op til mig af de rigtige grunde. Jeg håber at folk forstår det budskab, som jeg først og fremmest altid forsøger at komme ud med – at man skal turde at være sig selv. Jeg er mig selv hele vejen igennem, og jeg tør at stå ved mig selv og de holdninger jeg har. Hvis jeg skal repræsentere et forbillede for nogen, så skal det være på baggrund af dette, og ikke fordi jeg har drukket mig fuld, haft sex og stukket mine veninder i ryggen på landsdækkende tv. Jeg er måske blevet “kendt” af disse årsager, men jeg vil nu langt hellere være anerkendt – for eksempelvis på baggrund af det jeg laver på bloggen. Jeg har aldrig selv haft et forbillede som sådan, og det er nok også derfor, at jeg har svært ved at forstå, at jeg rent faktisk er dette for nogen. Men hvis jeg kan inspirere, og på den ene eller den anden måde hjælpe unge piger, så tager jeg gerne den på mine skuldre <3

Mys M!

7 kommentarer

 • Josefine

  Hej Malene
  Du var mit forbillede i paradise og er det stadig kan stadig huske da jeg spurgte dig om nogle spørgsmål angående paradise til min opgave om reality idealer og dem besvarede dem, og var med til at jeg fik et stort 10 tal
  Mange tak elsker din blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mange tak <3 og stort tillykke med 10-tallet! Er glad for at jeg kunne hjælpe :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Malene!
  Jeg er mere til at man kalder det en inspirationskilde og du er helt klart min inspirationskilde! Du virker som en helt igennem sød og fantastisk person! Jeg læser tit dine indlægs og jeg bliver altid glad fordi jeg tit kan se mig selv i det du skriver :-)
  Jeg håber du aldrig stopper med at blogge!
  Du er helt klart mit forbillede/inspirationskilde
  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Inspirationskilde er et godt ord! Og mange tak for de søde og rosende ord, de varmer meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Malene.
  Jeg ser rigtig meget op til dig (på den gode måde) jeg ELSKER virkelig at læse din og Anna’s blog
  KH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FBB

  Heeij Malene !
  Du er klart mit forbillede !!
  Du er helt dig selv, og du tør at sige din mening og ikke mindst tør du at være dig selv 100% ! Så er du også venlig og læser alle dine “fans” kommentarer og svarer dem, det er rigtig dejligt ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ryger du?