Mig som forbillede?

Så er jeg flyttet!

 

(Følg mig på snapchat m.sandgaard)

Jeg beklager meget, at der har været en smule stille her på bloggen, men det har været et par hektiske dage her på det sidste, da jeg har haft travlt med at pakke til København. Jeg skal jo kun bo på et midlertidig værelse på Amager, så jeg kan desværre ikke tage alle mine ting med. Det er jeg lidt træt af, for det er virkelig svært at vælge, hvad man skal tage med, og hvad man skal lade blive. Hvordan ved jeg på forhånd, hvad jeg kan undvære det næste lange stykke tid? Det er jo umuligt! Og jeg har virkelig mange ting – især produkter. Jeg har virkelig fået et chok over, hvor meget jeg egentlig har liggende. Det er vanvittigt! Jeg har produkter til de næste fem år – hvilket selvfølgelig ikke er helt ringe, men jeg er nødt til at efterlade størstedelen hjemme i Rødekro, ihvertfald til at starte på. Det var en kamp at komme igennem det hele, men jeg havde heldigvis besøg af min veninde Nadia én af dagene. Hun havde så mere travlt med at skråle med på diverse MGP sange, men i det mindste var jeg underholdt imens. Jeg brugte hele dagen igår på at pakke de sidste ting sammen med min mor – så fik vi også lidt kvalitetstid sammen, inden jeg flytter så langt væk. I nat skulle jeg hente  min søs og hendes kæreste i lufthavnen, så jeg kom først i seng klokken halv fem, og så tidligt op idag hvor turen gik mod København! Jeg vågnede imorges med en klump i maven, og efter kun fire timers søvn, var jeg slet ikke i humør til at flytte. Jeg har hele tiden været en smule skræmt af, at jeg skulle flytte så langt væk, og nu var dagen kommet. Jeg sad med min mor på terrassen imorges, hvor jeg lige græd en smule. Jeg har ellers gået og glædet mig her i løbet af ugen, men pludselig blev det hele bare så virkeligt for mig. Min mor var heldigvis god til at få mig i bedre humør og se positivt på tingene. Jeg har været alene hjemme her den sidste uge i Rødekro, og jeg har virkelig fundet ud af, at jeg stort set ikke har noget hernede længere. Det er først og fremmest mine forældre og søs der trækker! Jeg har også en rigtig god veninde i Rødekro, men de har allesammen så travlt med deres liv, og mit er gået fuldstændig i stå. Så jeg er nødt til at gøre det her for mig selv, men det har været svært at tage springet. Lige nu ligger jeg i min seng på Amager, men jeg har stadigvæk ikke helt forstået, at det er her jeg skal bo nu. Mit værelse er også et stort rod lige nu, men jeg er simpelthen så træt, at jeg slet ikke orker at skulle pakke det hele ud. Jeg vil lige pakke de værste ting ud nu, og ellers ligge mig under dynen med Gossip Girl, og så forhåbentlig falde tidligt i søvn. Jeg er virkelig træt, så jeg glæder mig til at vågne op udhvilet imorgen, og forhåbentlig forstå lidt bedre, at det her er min nye hverdag. Lige nu er det hele stadigvæk meget uvirkeligt!

Mys M!

10 kommentarer

 • Det skal nok gå alt sammen :-)

  Er sikker på, at du får det fantastisk i København :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det er aldrig sjovt at skulle flytte så langt væk fra det trygge, men det skal nok blive godt for dig, om nogen uger kan du se at det her eventyr bliver et godt et. ❤️ Al mulig held og lykke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvorfor kun midlertidigt værelse og er det hos en du kender?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja det er hos en jeg kender :-) Hans roomate er ude og rejse i et halvt år, så jeg kan låne værelset imens..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Tror mange kender den følelse du har omkring flytning rigtig godt. Inklusiv mig selv. Jeg flyttede for 1,5 år siden, og selvom jeg havde glædet mig rigtig meget, var det alligevel så hårdt og svært da mine forældre tog afsted og jeg første gang skulle være alene i lejligheden. Selvom det bliver mærkeligt og nok også hårdt i starten og savnet til familien bliver stor, så tror og håber jeg også det bliver rigtig fedt og du kommer til at blive glad for det og nyde det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg håber også, at det her er det rigtige for mig! Lige nu er det hele bare meget skræmmende, samtidig med at jeg er enorm træt.. Jeg håber at efter en god nattesøvn, kan se lidt mere positivt på det hele :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvorfor er det kun en midlertidig lejlighed? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er rigtig svært at finde noget at bo i herover, så da jeg blev tilbudt et værelse på et halvt år, så takkede jeg ja med det samme! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mig som forbillede?