Så er jeg flyttet!

Mit første døgn i København!

DSC_0203

Nu har jeg tilbragt mit første døgn i København, og det hele er stadigvæk meget overvældende og skræmmende. Jeg brugte min første aften i storbyen sammen med min nye roomate, Mike. Jeg kender ham hjemme fra Aabenraa, så det er rigtig dejligt. Efter mine forældre og søs var kørt igen, gik vi ned og handlede til lækker aftensmad. Mike er heldigvis rimelig god i et køkken, så det er en god fordel for mig ;-) Han lavede super lækkert mad, og vi hyggede med et glas vin og en masse snak. Jeg er helt sikker på, at vi får det rigtig hyggeligt sammen. Efterfølgende pakkede jeg lige det mest nødvendige ud, og hyggede så med Gossip Girl under dynen. Jeg havde dog rigtig svært ved at falde i søvn. Der er en del trafik ude foran mit vindue, så jeg skal lige vende mig til larmen. Det er heldigvis en stor fordel, at jeg er vant til at sove med ørepropper, for det får jeg virkelig brug for herover! Samtidig er det stadigvæk meget fremmed for mig det hele, så jeg fik ikke lige verdens bedste søvn. Igår tog jeg ud til min kusine og hendes kæreste i Rødovre, og hyggede hele dagen. Det er virkelig dejligt, at jeg har noget familie herover. Jeg vågnede op med en klump i maven igår, så jeg havde virkelig brug for, at være sammen med noget familie. Vi hyggede hele dagen, og jeg endte også med at sove ude ved dem. Klokken blev pludselig så mange, og jeg var ikke helt tryg ved, at skulle rejse hjem så sent om aftenen. På trods af at jeg skulle sove på en luftmadras, så fik jeg virkelig sovet igennem. Det var virkelig dejligt, det trængte jeg til. Det er en del lettere at håndtere alle de nye indtryk, når man er veludhvilet. Jeg har tilbragt det meste af dagen idag ude ved dem, hvor vi egentlig bare har ligget og slappet af på sofaen – men det var også bare lige dét, som jeg havde brug for. Nu ligger jeg hjemme på mit værelse på Amager, og skal tilbringe resten af aftenen under dynen, og højest sandsynligvis med Anna i telefonen. Vi har snakket meget sammen siden jeg flyttede, så jeg er helt sikker på, at vi vil holde kontaktet, selvom afstanden imellem os er blevet stor imellem os.

Mys M!

4 kommentarer

 • Tine Jensen

  Nu spørger jeg måske lidt dumt. Men som jeg forstår dig, er det kun midlertidig du skal bo på Amager med din roomie. Hvad så bagefter når du ik skal bo der mere? Hvor flytter du så hen? Det er jo ik fordi boligerne her i KBH hænger på træerne. Jeg syntes det er vildt modigt og flot du tager springet herover til. Jeg ved ik om jeg kunne have gjort det samme.. Klap dig selv på skulderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg er nødt til at tage det, som det kommer. Det er svært at finde noget i København, så man er nødt til at tage det, som man kan få :-) Jeg kender heldigvis nogle stykker herover, som jeg kan bo hos i nødstilfælde, men jeg satser da på at finde mit eget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille Lassen

  Hej Malene,
  du ska nok få det godt derover!!
  Er der mulighed for du kan ligge billeder ind af dit værelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg skal ihvertfald nok lave nogle videoer inde på snapchat, så husk at følg mig derinde m.sandgaard :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så er jeg flyttet!