Mit første døgn i København!

Det tager tid, at vende sig til storbyen!

Camillaph

Endnu en gang vil jeg gerne undskylde for, at der er en smule stille på bloggen lige for tiden. Jeg har bare travlt med forsøge, at falde til her i storbyen. Der er mange nye indtryk, og jeg føler mig ikke hjemme herover endnu. Jeg har brugt dagene i den her uge på at være sammen med min kusine og hendes kæreste, og i onsdags var jeg sammen med Camilla (fra PH). Det var super hyggeligt at se hende igen, og vi havde en dejlig aften med vin og tøsehygge! Jeg er så glad for, at jeg kender nogle folk herover i forvejen – ellers ville det blot være endnu svære at falde til. Jeg følte mig enorm meget ensom den første dag herover, men jeg kender faktiske en del herover, flere end i Rødekro efterhånden, så det er slet ikke så slemt. Jeg er især glad for at have min kusine herover, det er bare mere trygt med noget familie. Hun ved samtidig lige præcis hvor svært det er at flytte så langt væk hjemmefra, og hvor stort savnet kan være til ens familie. Vi har begge to et meget tæt forhold til vores mødre og generelt til vores familier, så det er simpelthen så dejligt, at vi kan støtte os op af hinanden. Jeg har rigtig svært ved at forestille mig, at jeg nogensinde kommer til at føle, at det her er mit hjem. Lige nu føler jeg egentlig bare, at jeg er på ferie herover, og at jeg snart rejser tilbage til Rødekro. Jeg kan slet ikke forstå, at det her er mit nye hjem, og at jeg skal få en hverdag til at fungerer herover. Heldigvis har jeg altid været glad for København, og jeg har altid drømt om at bo herover, og nu er den drøm gået i opfyldelse. Det er så underligt! Nu er der kun lidt over en uge til, at jeg skal starte i skole, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Så begynder min hverdag for alvor herover, og det ser jeg meget frem til.

Mys M!

6 kommentarer

 • Cecilie

  Er lidt interesseret i din lejlighed. Hvordan fandt du den, og hvor henne ligger den I Kbh, er den ikke utrolig dyr og har du en roomie som du deler huslejen med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har lejet et midlertidig værelse på Amager :-) Jeg kender de to fyre som bor her, så imens den ene er ude at rejse, så lejer jeg hans værelse. Så vi bor to i lejligheden, men den er stadigvæk rimelig dyr. Det er som man tager det :-) Jeg skyndte mig blot at sige ja, da de tilbød mig værelset – det er nemlig rigtig svært, at finde noget herover!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Hej Malene

  Er det Cphbusiness city du skal gå på? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er den ved søerne, er lidt i tvivl om den hedder City :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Kommer hun stadig sammen med Alex fra PH? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit første døgn i København!