Jeg har låst mig selv ude!

Hvad gør mig lykkelig?

IMG_3911

Det er et spørgsmål, som jeg stillede mig selv forleden dag. Hvad skal der til for at jeg vågner op om morgenen og tænker, nu er jeg lykkelig? Det er virkelig et svært spørgsmål, for der spiller så mange forskellige aspekter ind. Jeg har jo lige været igennem en rigtig svær tid, hvor jeg kæmpede med en masse følelser. Jeg var mildest talt ulykkelig, som i også kan få et indblik i i mit indlæg HER. Jeg havde det virkelig skidt i lang tid, og det har virkelig fået mig til at tænke over, hvad der skal til, for at jeg bliver lykkelig. Skal jeg have fundet den perfekte kæreste, før jeg kan føle mig lykkelig? Jeg har været single nogle gange før, og jeg har altid fundet en ro i mig selv, når jeg bare er mig. Jeg har altid nået til et sted, hvor jeg virkelig hviler i mig selv, og jeg glæder mig til at opnå den følelse igen. Men på trods af, at jeg virkelig hviler i mig selv, og egentlig vågner op og er glad for mit liv, så er det bare som om, at der altid vil mangle noget, når ikke man har en kæreste at dele det hele med. Men hvor er det dog frygtelig uselvstændigt, at man ikke kan være fuldt ud lykkelig, ved bare at være alene. Lige nu er jeg et sted i livet, hvor jeg bare skal være mig selv. Jeg leder ikke efter kærligheden, for jeg er ikke klar til den endnu. Jeg er alt for sårbar i øjeblikket, så det vil nærmest være uansvarlig at bevæge mig ud i et forhold nu, for det vil være dødsdømt på forhånd. Lige nu finder jeg lykke i min fantastiske familie og veninder. Når jeg tænker over de dejlige mennesker, som jeg er så heldig at have i mit liv, så mærker jeg en følelse af lykke. Jeg er virkelig heldig! Nu har jeg også fået muligheden og fundet modet til at flytte til København, hvor jeg tager hul på et helt nyt kapitel i mit liv. Jeg vil ikke sige, at jeg er fuldt ud lykkelig lige nu, men jeg har det meget bedre end for blot tre måneder siden, og håbet om at finde lykken og kærligheden en skønne dag, er ved at vende tilbage <3

Mys M!

6 kommentarer

 • Søde Malene..
  Du siger du finder ro når du er single.. men glæd dig til den dag du finder ro med en fyr
  Det er den bedste følelses i verden at finde den fyr man kan være sig selv med
  Jeg har altid tilpasset mig de fyre jeg har datet og været i forhold med. Men for 3 år siden fandt jeg guld, og på lørdag skal vi giftes :heart_eyes:
  Du skal nok finde den rette, når du selv er klar til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Årh kæmpe stort tillykke med jeres bryllup! Jeg håber at i får en fantastisk dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg er 15 år og har aldrig haft en kæreste eller fået mit første kys, og jeg føler mig lykkelig. Jeg ønsker egentligt ikke en kæreste i øjeblikket. Min energi lægger på, at jeg vil uddanne mig som mit drømmejob: Journalist :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det lyder også meget fornuftigt, at følge sine drømme. Men jeg tror heller ikke helt at man kan sætte sig ind i mine tanker, når man aldrig har haft en kæreste, som man har delt hele ens liv med. Det er lidt noget andet at have haft dette, og så pludselig skulle undvære det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Malene,
  Jeg kom tilfældigt forbi din blog og læste dit indlæg. Jeg genkendte mig selv i det (lyder detforkert ?).
  Jeg er selv tilflytter til København (Amager) og jeg synes bestemt heller ikke at det var nemt. Tværtimod. Jeg kendte ingen herover. Men da min hverdag kom op at køre herover, så begyndte jeg langsomt også at blive lykkelig eller i hvert fald mere glad. Jeg fik dog ikke fra starten en vennekred herover da jeg begyndte på en arbejdsplads som elev, hvor det var ældre mennesker der var der, så det første års tid passede jeg mig selv. Ensomt, men lærerigt. Men jeg har holdt ud og nu starter jeg på uddannelse herover på cphbusiness.
  Min pointe er bare at du bare skal være åben og hænge i for lige pludselig bliver det bedre :).

  God vind herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for din kommentar, dejligt at høre om andre, som er gået igennem det samme! Hvilken uddannelse starter du på? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har låst mig selv ude!