"Folk i København er snobbet og arrogante!"

Jeg har låst mig selv ude!

åst ude

Jeg har altså rigtig svært ved at vende mig til, at jeg skal have min husnøgle på mig hele tiden herover! Det er jeg jo slet ikke vant til, så jeg går tit uden for, uden at tage min nøgle med. Jeg tænker simpelthen ikke over det! Forleden dag da jeg skulle ud og ryge, glemmer jeg selvfølgelig at tage min nøgle med. Jeg plejer heller ikke at lukke vores dør, hvis jeg bare lige skal ud og ryge, men den her gang glemmer jeg det fuldstændig, og døren smækker bag mig. Fuck! Det skal jeg altså lige vende mig til, det har jeg aldrig oplevet før. Sådan fungerer dørene altså ikke i Jylland! Heldigvis var min roomate på vej hjem, så han kom og åbnede døren for mig kort efter – med et kæmpe smil på læben. Han fryder sig en smule over mine “jyde gener”, på trods af at han selv er jyde. Der er bare mange ting, som er meget anerledes herover! På trods af at jeg har været i København mange gange før, så er det meget anerledes rent faktisk at bo herover. Det bliver rart ikke at føle sig som en turist hver dag, men rent faktisk at kunne føle sig hjemme herover. Og første skridt bliver ihvertfald at huske den nøgle, HVER gang jeg går uden for en dør!

Mys M!

1 kommentar

  • Vibeke

    Heh ! Fedt
    Kan så sige at det du ikke alene om. Jeg os lige flyttet fra lille Rødekro/ Hjordkær her over til Holbæk – Sjælland ! Føler mig os som en turist sommetider her – embarrassing sometimes .. Men så siger jeg bare Mojn.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Folk i København er snobbet og arrogante!"