Hvad gør mig lykkelig?

Kærlighedscitater min bare r**!

IMG_8533

Jeg får sikkert et par negative kommentarer for at skrive det her indlæg, men jeg har simpelthen brug for at ytre min mening! Hvis der er noget jeg er godt træt af, så er det de så kaldte “love quotes”, som postes overalt på de sociale medier – og oftes af single piger! Single piger som har et desperat håb om, at de en skønne dag bliver så uendelig forelsket, og lever lykkeligt til deres dages ende. Det er da også et fint ønske at gå med, og jeg drømmer da selvfølgelig også selv om, at møde en dejlig fyr en dag, som jeg skal tilbringe resten af mit liv sammen med. Men jeg kan altså bare slet ikke arbejde med de citater, jeg synes det er for meget! Det er i mine øjne en desperat søgen på kærlighed, som bør komme helt naturligt og tilfældigt. Jeg tror ikke på, at man skal lede efter kærligheden. Man skal ikke opsøge den hele tiden, og se en mulighed for den, i alt hvad man laver. Selvom nogen måske påstår, at de ikke leder efter den næste kæreste, så er det altså det man gør, når man poster den slags citater. Jeg tror på at kærlighed er uventet, det har den ihvertfald altid været for mig. Jeg har altid forelsket mig, når jeg mindst har ventet det. Jeg havde ihvertfald ikke regnet med at skulle forelske mig på Paradise Hotel, men det skete trods alle odds. På trods af at jeg ikke har en kæreste lige nu, så har jeg oplevet nogle store forelskelser, som var noget helt særligt hver især, specielt fordi de kom uventet. De kom på et tidspunkt hvor jeg hvilede i mig selv, og hvor jeg havde nok i bare at være alene. Jeg tror på, at man skal være i stand til at være single og sig selv, før man er klar til at være i et forhold. Det har jeg selv erfaret, og samtidig også oplevet blandt flere af mine veninder. Det er så vigtigt, at man kan være sig selv, alene, single og nyde livet, før man finder sammen med en kæreste. Selvfølgelig skal man ikke opgive håbet om at finde en kæreste, og hvis nogle single piger kan finde et lille håb i de åndsvage citater så fred være med det, men man skal stoppe med at søge efter kærligheden, og lad den komme til dig, når tiden er inde til det.

Mys M!

3 kommentarer

 • Jeg er også ved at blive træt, af at se på det. Jeg har godt nok en kæreste selv, men da vi ikke var sammen, da jagtede jeg ikke kærligheden med høtyv og fakkel.. Kemi opstår for det meste når man mindst venter det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du har fuldstændig ret, Malene.
  Er selv så skide irriteret og frustreret over alle de videoer og billeder der kører rundt på alle de sociale medier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Malene.
  Er fuldstændig enig i de ting du skriver. Jeg mødte min kæreste på mit gamle srbejde – jeg havde “travlt” med skole, mine veninder og selvfølgelig mit arbejde og pludselig så var der bare rigtig god kemi. Det er den bedste måde at blive forelsket på, fordi man ikke forventer det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad gør mig lykkelig?