Kærlighedscitater min bare r**!

Ja, jeg er en dårlig taber!

IMG_5724

Nadia lavede for et stykke tid siden et indlæg på bloggen, hvor hun endda lagde en video op af mig, hvor jeg viser mig fra min bedste side, hæhæ. Hvis ikke I har fået læst indlægget eller set videoen, så kan I gøre det lige HER – så forstår I bedre resten af dette indlæg. Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg hader at tabe! Jeg er jordens dårligste taber, som i virkelig! Og jeg har aldrig forstået de folk, som kun spiller for at hygge sig. Det giver slet ingen mening inde i mit hovede. Hvis ikke man spiller for at vinde, så er der jo ikke nogen grund til at spille overhovedet! Jeg spiller selvfølgelig også for at hygge mig, men jeg går altid efter at vinde. Jeg har nogle gange virkelig tabt hovedet, når jeg har tabt i et spil. Jeg kan gå helt amok! Jeg bliver enten skide fornærmet og sidder og mugger for mig selv, ellers råber jeg højt og smider med brikkerne. Jeg kyllede engang alle mine huse i matador ud over hele bordet og gik min vej. Min mor, som ellers er meget imod at jeg ryger, beder mig også nogen gange om at gå ud og køle af, for ellers kan de andre ikke holde mig ud. Min familie og veninder ved også godt, at jeg er en mega dårlig taber, så de er heldigvis vant til mine små udbrud, og har lært at tackle det på en god måde. Det værste jeg ved er, når folk så ovenikøbet skal hovere, hvis de vinder. Det er da så latterligt! Som om at det ikke er nok, at man i forvejen har tabt – nej nej, du skal da lige have et par hånende ord med på vejen. Når vi spiller herhjemme ved min familie, så hovere de aldrig når jeg taber, og det er virkelig dejligt. Jeg synes det er direkte respektløst at hovere, og så især over for en så dårlig taber som mig. Ja, som I nok kan mærke, så kan jeg virkelig ikke tåle at tabe! Er der andre som har det på samme måde som mig? Please sig ja!

Mys M!

4 kommentarer

 • Jeg er altså også jordens dårligste taber, haha. Jeg ved godt, at det slet ikke er noget at blive sur over, men jeg gør det altså alligevel :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tror ikke jeg skal spille et spil mod dig, for har det på PRÆCIS samme måde!! :sweat_smile: Jeg kan dog godt finde på at hovere, når jeg vinder ;) .. så jeg er både en dårlig taber og en dårlig vinder.. Vi spiller om ALTING i vores familie.. “hvem skal gå med hundene”, “hvem skal lave mad” osv osv.. Så vi spiller altid om et eller andet. Skide sjovt (hvis man altså vinder) :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg kender det alt for godt! Jeg tabte engang i bordtennis .. Jeg blev så vred at jeg kastede battet efter min modstander så han fik slået hul i hovedet .. Ups . Jeg har også forstuvet folks fødder eller fingre på grund af mit hidsige temperament .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jep !! Og jeg spiller håndbold ;) Det ender ikke altid godt. dårlig taber og et hidsigt tenperament :D Nogle gode grin folk har fået sig i løbet af årene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kærlighedscitater min bare r**!