Kan man vænne sig til at spise sushi?

Hvad husker i mig for?

Skærmbillede 2013-01-18 kl. 18.59.25

Nu har jeg jo lavet en del indlæg omkring Paradise Hotel, og jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre, hvad I husker mig for? Ting jeg gjorde eller sagde, det kunne være meget sjovt at høre, så kom med det! Og til jer som ikke har fået læst om mine bedste øjeblikke i Mexico, så kan I finde indlægget lige HER <3

Mys M!

24 kommentarer

 • Aska

  Jeg husker dig som en sød og følsom pige. Du snakkede godt med næsten alle på hotellet, og du var glad og smilende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Du var altid i godt humør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg husker dig for at du altid (næsten) var i godt humor. Du var min ynglings i paradise hotel! ❤️ Også husker jeg dig for at være kæretser med Kasper, i var bare det sødeste par!
  Kh Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg husker dig mest for, at du var mere nede på jorden end de andre piger, derfor synes jeg på daværende tidspunkt at du var nemmere at følge og sætte mig ind i dine situationer (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Hansen

  Hej Malene,
  Jeg husker dig bedst fra den battle du havde med Nadia i ringen, du kørte hårdt på og hold da op det var sjovt.
  Så husker jeg dig for at minde rigtig meget om Medina. Og ikke mindst for trekantsdramaet med Anna og Kasper ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvordan var det at se det med Anna og Kasper på tv derhjemme?De var godt nok ikke særlig søde overfor dig.. Pudsigt, at det netop var de to, som du bevarede kontakten med da I kom hjem!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det var selvfølgelig ikke rart at se, men da det blev vist i fjernsynet, var det meget længe siden at det skete. Der skete samtidig rigtig meget efterfølgende, også ting der ikke blev vist på fjernsynet. Jeg er typen som giver de fleste en chance til, da alle mennesker begår fejl her i livet. I følge mig er livet også for kort til at gå og bære nag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg husker dig også for at være den søde og glade og vellidte pige, desvære syntes jeg også du blev mere strid med tiden. Syntes dig og Anna begyndte at blive lidt tageligt både over for Camilla og Rasmus, du var dog stadig min favoritpige! En smule naiv var du dog i forhold til Kasper, ham og Anne var så lede og du tilgav dem for hurtigt ifølge mig. Men alt i alt syntes jeg klart du var den der var smukkest, mest fornuftigst at høre på og en god taktikker !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg husker dig for den sødeste og smukkeste på hotellet. hver eneste gang at jeg tænker tilbage på sæsonen, så tænker jeg på da dig og Nichlas i var i fængsel, og Kasper han så kom tilbage, og du græd, og da jeg så det, så stor tudet jeg virkelig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg synes du var mega sød! Jeg var fan fra starten , fordi du var sønderjyde og bare virkede somom du var dig selv !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg glemmer ALDRIG da du sagde til Sandra “hvis jeg finder ud af at du er gået bag om ryggen på vores gruppe, ryger du hjem hurtigere end du kan nå at stave til casandragold!” Hold nu op hvor var det sjovt! :D jeg ved ikke hvorfor, men den vil jeg bare aldrig glemme :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kan ikke helt huske hvad det var du sagde men den med silikone patterne den var sjov
  PS elsker din blog ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg husker dig som den fornuftige pige, der kunne træffe sine egne valg, og en der for det meste sagde sin mening(hvilket jeg synes er godt). En der der sørgede for at de andre deltagere havde det godt, og så selvfølgelig en rigtig god taktikker☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg husker dig som den fornuftige pige, en der passede på sig selv og andre, en der tog sine egne valg. Og en der selvfølgelig var en rigtig god taktikker☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • molle

  Jeg husker dig som en meget smuk og populær pige, og i starten af programmet fremstod du utroligt jordnær, sjov og afslappet. Desværre synes jeg lidt det udviklede sig til, at du udnyttede Nicklas, og generelt blev mere selvcentreret i stedet for fortsat at være den søde, der gik op i at andre havde det godt. Blev lidt ærgerlig over det, for der er virkelig ikke mange piger tilbage, som er sjove og overskudsagtige, synes næsten altid det er drenge, der tager den “rolle” på sig. Så jeg håber lidt det er sådan du er i virkeligheden :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Du skal også huske på, at de langt fra viser alting på tv :-) Der sker rigtig mange ting i løbet af én dag, så de udvælger de mest spændende ting for jer seer – og en hård og kold Malene er bedre tv, end hende den søde og medfølende, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Malene
  Jeg ved godt mit spørgsmål ikke omhandler dit indlæg men ville alligevel lige spørge Der var på et tidspunkt i din sæson hvor i næsten alle sammen havde rød tank top på i sync, er der nogen speciel over sag til det?☺️
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hvis ikke vi havde ensfarvet tøj på (pga greenscreen), så kunne vi låne en top af produktionen – hvilket er årsagen til, at vi nogen gange havde det samme tøj på :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Sofie

  Jeg husker dig for hende, der kunne med alle – nåede langt, vandt miss Paradise, og var naturligt smuk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • alba

  for at være et meget tolerant menneske og til givende. men ikke mindst vellidt. og så griner jeg stadig lidt af ham den første du skulle danne par med, han var godt nok ikke noget at råbe hurra for! rent ud sagt rigtig træls. men kun positivt om dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg husker dig for den søde og dejlige pige som næsten altid smilte og var glad ( i hvert fald de vi så på skærmen ) jeg syntes 100 % du skulle have vundet. Jeg husker dig også som om du var en taktisk spiller men du havde også dit hjerte med og det syntes jeg er den helt rigtig måde at spille på<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Støvring

  Jeg kan huske dig fra miss paradise og at dig og Kasper var søde sammen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  At du var følsom, og ikke fandt dig i alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simona

  Jeg husker dig for at være den søde og lidt skrabe jeg holdt så meget med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kan man vænne sig til at spise sushi?