Nelly favoritter til under 300 kroner!

Kan man vænne sig til at spise sushi?

11908197_10154159484774068_936158064_n

For bare et år siden, kunne jeg absolut ikke lide sushi. Jeg havde prøvet det et par gange, da flere af mine veninder var helt vilde med det. Jeg kunne bare slet ikke lide det, og jeg elsker ellers fik. Flere af mine veninder sagde til mig, at jeg bare skulle vende mig til smagen. Det synes jeg altså var lidt underligt! Hvorfor skulle jeg vende mig til noget, og så endda en så dyr spise? Det virkede en smule latterligt i mine øjne.. Da jeg så var i København i januar for at filme for Dating Dk, skulle vi allesammen have sushi. De havde bestilt en masse forskelligt, og jeg var tvunget til at spise det, da der ikke var andet – og jeg var bare så sulten! Det mærkelige var så bare, at jeg elskede det! Det smagte virkelig lækkert, og jeg spiste mig total mæt i det. Lige siden da, har jeg spist sushi flere gange, og jeg er kæmpe fan! Jeg har virkelig vendt mig til at spise sushi, selvom jeg ikke troede at det var muligt. Når jeg er ude og spise sushi, så foretrækker jeg at enten at tage på running eller Karma Sushi. Karma Sushi har restauranter flere steder i landet, og jeg har været på den i Århus og her i København. I tirsdags var min veninde Nadia og jeg afsted igen. Vi skulle fejre, at jeg er flyttet til København, og intet mindre end sushi skulle der til. Det er  lækkert på Karma Sushi. De laver simpelthen de bedste og fineste stykker, og det kan varmt anbefales! Der er virkelig gjort noget ud af stykkerne, frem for på eksempelvis mange af de restauranter, hvor de kører med running sushi. Deres restaurant her i København er virkelig også hyggeligt, og der er altid mange mennesker. Det er så guf! Jeg bliver helt sulten af at skrive det her indlæg, hæhæ.

11897066_10154159411039068_1935294264_n

11950846_10154159411094068_354635691_n

…Og så er jeg næsten blevet pro til at spise med pinde, hvilket jeg er rimelig stolt af! Det hører altså bare med til sushi. De første par gange var jeg nødsaget til at spise med fingrene, men det ser virkelig bare så dumt ud. Jeg glæder mig allerede til næste gang, mmmh det er lækkert!

Mys M!

 

6 kommentarer

 • Betina

  Du burde også prøve Saichi Sushi i Aarhus :D så lækkert og specielt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LH

  PLEASE – vil du ikke nok skrive at VÆNNE sig til noget – det er en gennemgående fejl hos dig i hele din blog, og du kan helt sikkert ikke gøre for det, da det lyder præcis som at VENDE, men det er en helt igennem træls ting at læse, når du prøver at VÆNNE dig til så mange nye ting ;-) At vænne sig til, jeg har vænnet mig til det – altså noget man gør psykisk – lader det blive til en vane. Læs mere her: http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=v%C3%A6nne At VENDE sig betyder, at man drejer sig fysisk! Selv tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har altid byttet rundt på de to, men nu er jeg blevet gjort opmærksom på det en del gange, så jeg skal nok forsøge at tage det til mig :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg havde det på præcis samme måde!:D Men jeg tror virkelig også det har meget at gøre med hvor og specielt hvornår det er lavet! Hvis det er helt friskt er det suuuuper lækkert! Men hvis det bare har stået et par timer på de der fade bryder jeg mig ikke så meget om det i hvert fald :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Du burde overveje Sticks’n’Sushi! Det er viiirkelig lækkert, og skal prøves mindst én gang! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja det har jeg godt hørt! Det skal også prøves en gang, det er helt sikkert! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nelly favoritter til under 300 kroner!