Læg den iPad og lav et pusslespil!

Hvordan jeg fandt mit værelse i København

Mike
(Husk at I kan følge mig på snapchat m.sandgaard)

Jeg har fået en del spørgsmål fra jer skønne læsere om, hvordan jeg var så heldig at finde et værelse her i København. Der er stor efterspørgsel på boliger herover, og det kan være rigtig svært at finde noget. Jeg var så heldig at kende to fyre, som bor herover. Den ene af dem er ude og rejse i et halvt år, så jeg har fået lov til at leje hans værelse imens. Det betyder så også, at jeg til december skal have fundet noget nyt. Jeg er bare så taknemlig over, at have fundet noget her til at starte med. Det er rigtig svært at finde noget fast, med mindre at man kender nogen som kender nogen, så jeg er virkelig lykkelig for mit lille værelse lige nu. Det er samtidig super hyggeligt at bo sammen med Mike, så jeg nyder at have en roomie, som ovenikøbet laver mad til mig en gang i mellem ;-)
Hvis ikke man er lige så heldig som mig, hvor man kender nogen herover i forvejen, så kan man have stor glæde af at bruge en boligportal. DanmarkBolig.dk er en ny boligportal, der giver et overblik over mere end 500.000 billige lejeboliger i Danmark – og det er alt fra små rækkehuse til ungdomsboliger. Denne boligportal er især velegnet for unge, da DanmarkBolig.dk også giver et overblik over hvilke boliger, hvor man kan komme foran i køen til, hvis man er ung i arbejde eller under uddannelse. Det koster et engangsbeløb på typisk mellem 100 og 500 kr. at blive skrevet op på en venteliste. Derefter er der et årligt gebyr på typisk mellem 50 og 300 kr. for at blive stående på ventelisten – hvilket kan være en nødvendighed, for at finde en bolig her i København.
Nu må jeg se hvordan min situation ser ud herover om nogle måneder. Hvis jeg mangler et sted at bo vil jeg helt sikker gå ind på danmarkbolig.dk og skrive mig op. Det kunne bare været dejligt at finde sit helt eget, men så skal man virkelig være heldig!

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med DanmarkBolig.dk

1 kommentar

  • Simone

    Jeg kommer fra Møn, og ved hvor svært det kan være at finde en bolig. Jeg har dog været så heldig, at blive tildelt en lejlighed gennem ungdomsbolig.nu! Det kræver dog man er under uddannelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Læg den iPad og lav et pusslespil!