Hvordan jeg fandt mit værelse i København

My new Nelly’s ♡

Jeg modtog i sidste uge min pakke fra Nelly.com, hvor der var en masse lækkert med! I pakken var der også nogle stickers med fede shopaholic citater, og samtidig en guide til hvordan man kan deltage i en konkurrence, hvor man kan vinde 10.000 kroner at shoppe for! Alt man skal gøre er at poste et billede på instagram hvor i står med en Nelly sticker og hashtagge #nellyholic @nellycom. Her kan I se lidt forskellige billeder, af det jeg har modtaget <3

DSC_0221DSC_0233Cowl Nk Dress

DSC_0118DSC_0167Craving Skirt

DSC_0019
Solid Scarf

DSC_0076DSC_0096Plain Platform Sandal Off Duty Dress

DSC_0059DSC_0029Cowl Back Playsuit Plain Platform Sandals

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Nelly

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvordan jeg fandt mit værelse i København