Verdens bedste søndag!

Min første uge i skole!

DSC_0052

Så er jeg kommet igennem min første uge i skole, og jeg må virkelig indrømme, at det har været en smule hårdt at komme i gang igen. Vi er ikke gået i gang med det faglige endnu, men der har været en masse nye indtryk på kort tid, så jeg er virkelig træt i dag. Hvis ikke I har fået med hvilket studie, jeg er startet på, så kan I læse mit indlæg lige HER. Vi har som sagt haft intro-uge, og vi har brugt tiden på at lære hinanden i klassen bedre at kende, og samtidig fået dannet os vores studiegrupper. Jeg er kommet i studiegruppe med to søde piger, så jeg tror det bliver rigtig godt. Vi får allerede vores første projekt i næste uge, så der får vi testet vores samarbejdsevner. Jeg er generelt rigtig glad for min klasse! Vi er en god blanding af forskellige mennesker med hver vores baggrund og personligheder, og de virker allesammen meget søde. Vi var også en del fra klassen, som var ude igår. Det var min første tur i byen i København, efter jeg er flyttet herover. Jeg havde en rigtig god aften, og det var dejligt at lære folk lidt bedre at kende – og så blev jeg oven i købet hentet af Jack i nat, hvor skøn er han ikke lige? Så var jeg da sikker på, at jeg endte hjemme i min egen seng! Han var ikke lige så tryg ved, at én lettere beruset mulle skulle gå alene ude på Amager om natten, men det er jeg kun glad for. Jeg kan dog godt mærke i dag, at jeg er ude af træning med at drikke, så jeg er en smule ramt i dag. Jeg har brugt hele dagen i min seng med Drop Dead Diva, som jeg btw er blevet mega fan af! Det er virkelig en tidsrøver. Så nu vil jeg vende tilbage til min serie, og slappe af resten af aftenen. I morgen skal jeg hygge med Camilla, så mine tømmermænd kan godt lige pakke sammen igen!

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Verdens bedste søndag!