Min første uge i skole!

Mit forhold til Jack ♡

Jack

Nu har jeg jo postet en del billeder sammen med Jack her på det seneste, og det har selvfølgelig betydet en masse spørgsmål omkring mit forhold til ham. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg altid har holdt meget af Jack, lige siden vores tid i Mexico. Han er en fantastisk fyr med et virkelig stort hjerte! Han har støttet mig rigtig meget igennem den her hårde periode, og han har formået at få mig til at smile, når jeg har været aller længst nede. Han blev utrolig glad, da jeg fortalte ham, at jeg skulle flytte til København – og så endda til Amager, hvor han jo også bor. Efter jeg havde boet herover i nogle dage, kom han og hentede mig på motorcykel (læs indlægget HER), og vi havde en rigtig hyggelig dag! Det var skønt at se ham igen, og det er så dejligt at vi har den mulighed nu. Vi har efterfølgende tilbragt en del tid sammen, og vi hygger os rigtig meget – som venner! Vi er ikke kærester, så fik vi det på det rene. Jeg nyder at tilbringe tid sammen med ham, og han har givet mig nogle gode oplevelser herover allerede. Udover hans store hjerte og gode humør, så er han samtidig en smule beskyttende over for mig, så det er rigtig dejligt, at jeg har ham herover. Så han kommer nok en del på bloggen, men vi er altså kun venner <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min første uge i skole!