10 hurtige indtryk af København!

Dreng, fyr eller mand?

DSC_0085

Jeg tænker egentlig tit på, hvad vi skal kalde det mandlige køn? Hvornår går de fra at være en dreng til at være en mand? Er der en aldersgrænse, eller er det forskelligt fra person til person? Altså jeg er ihvertfald nået til det punkt, hvor jeg ikke dater drenge længere – det lyder simpelthen forkert at sige, når jeg selv er 24! Samtidig føler jeg mig ikke gammel nok til at sige, at jeg dater mænd? Jeg er på stadiet lige midt imellem, og derfor bruger jeg også ofte ordet “fyr”. Måske er det egentlig forkert af mig, da jeg faktisk er nået til et punkt, hvor jeg virkelig ønsker at date en mand. En rigtig mand! En som er ældre end mig, har en masse erfaring og vigtigst af alt, ikke har behov for at skulle ud og skabe sig som en lille dreng.
De kære mænd (se, nu prøver jeg lige at bruge ordet “mænd”) er faktisk selv i tvivl om, hvordan de skal defineres. Der er stor forskel på hvordan mine venner omtaler sig selv. Et af de største turnoffs for mig er helt klart, hvis en fyr omtaler sig selv som en dreng – jeg kan slet ikke have det! Det viser bare så meget om dem, og hvor de er nået til her i livet. Men hvad så med os kvinder? Hvornår går vi fra at være en pige, til en kvinde og endelig til en dame? Jeg er en kvinde! Uden tvivl! Det prøver jeg ihvertfald ihærdigt at overbevise mig selv om. Jeg er simpelthen blevet for gammel til, at kalde mig selv for en pige, men samtidig alt for ung til at være en dame! Jeg troede egentlig at jeg ville blive klogere af at skrive det her indlæg, men det har faktisk haft stik modsat virkning, haha! Hvad tænker i egentlig omkring det her? Det kunne være meget sjovt at høre hvordan andre tænker. Med mindre jeg er den eneste, som render rundt med de her underlige tanker ;-)

Mys M!

7 kommentarer

 • Nanna Rasmussen

  Tror heller ikke at det har noget med selve ens alder i år at gøre, men nærmere den enkelte persons mentale situation. Jeg er selv 19, men hvor har jeg dog bare kontinuerligt oplevet at føle mig laaaangt ældre end selv mennesker på omkring de 30. Derfor tænker jeg at en mand på 24 sagtens kan både blive opfattet som, samt føle sig som en ‘dreng’, hvis det er det stadie hans mentalitet endnu er i. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Raeder

  Jeg er blot 19 år, men jeg betegner mig selv som kvinde, men er lidt forvirret for vil nok helst være en pige, men det nok mest fordi jeg fortrække at være ung for altid men en mand er i mine øjne en mand når han er selvstændig og er stoppet med at feste hver weekend (som 25 år burde de være mænd)

  God dag ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at det kommer an på ens indstilling…. som 18-årig er jeg sgu nok lidt ligeglad med, om jeg bliver kaldt for voksen, dame, kvinde eller pige. Jeg er jo nok lidt af det hele :D Dog ville jeg nok blive liiidt fornærmet hvis jeg blev kaldt for et barn.

  Jeg tror på, at det bunder ud i ens indstilling til tingene, og om hvor man er i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Skytte

  Jeg begyndte faktisk først at tænke over det, side. At du skrev dette indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Man er en mand, når man har været i forsvaret. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Malene!
  Det er faktisk nogen gode sprøgsmål! Jeg havde faktisk en oplevelse den anden dag da jeg ude og handle i en Føtex, og så er der en lille pige der er ved at gå ind i mig, og hendes mor siger hov pas på du ikke går ind i damen.
  Jeg tror bare det noget man ikk skal tænke over. Det er nok bare lige hvad der ryger ud af munden på en ☺️
  Hilsen Karina ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha min søster oplevede noget lignende forleden dag, hvor to piger siger til hinanden “Der kom en voksen”. Min søster er 21 år gammel, og føler sig slet ikke gammel nok til, at blive kaldet for en voksen :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 hurtige indtryk af København!