Dreng, fyr eller mand?

Kan man elske for meget?

DSC_0119

Kan man virkelig elske et andet menneske så højt, at man fuldstændig glemmer sig selv? Mit svar på dette spørgsmål er; Ja! Jeg har prøvet at elsket et andet menneske så højt, at jeg fuldstændig gav afkald på mig selv. Jeg tilsidesatte mig selv og mine værdier, fordi mine følelser var så stærke. Jeg har før diskuteret det her emne, for der er så mange aspekter af det. Jeg kan ikke længere finde ud af, hvad den rigtige kærlighed er? Jeg er en meget følsom person, og jeg giver mig fuldstændig hen til et andet menneske, når jeg først er forelsket. Det er samtidig bare så farligt, for jeg mister jo mig selv på halvvejen. Jeg kan ikke selv kontrollere det, men nu har jeg erfaret det så mange gange, og jeg er bange for at gøre det igen. Jeg er så bange for at give mig hen, blive såret og miste mig selv, og at jeg så skal starte forfra én gang til. Det er en kamp hver gang, og jeg lover mig selv hver eneste gang, at jeg ikke skal gøre det igen. Jeg kan som sagt bare ikke styre det, og det gør også, at jeg lige nu er et sted, hvor jeg slet ikke tør at begive ud i det igen. Jeg tror ikke, at jeg er i stand til at kontrollere mine følelser. Jeg ville ønske, at jeg kunne holde mig lidt tilbage, så jeg ikke risikere at miste mig selv, og glemme hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg har tit snakket med mine veninder omkring, om man skal finde en person, som man ikke er fuldstændig skudt i – blot for ikke at risikere at blive såret. Samtidig virker det bare så forkert i mine øjne, hvis jeg skal leve resten af mit liv sammen med en, som jeg ikke er fuldstændig forelsket i. Men der er vel også en forskel på at være forelsket, og så at være forgabt i et andet menneske? Problemet er bare, at jeg ikke kan finde ud at holde mig tilbage. Én ting er ihvertfald helt sikkert, jeg er slet ikke klar til at være i et forhold igen. Jeg er så glad for at have fundet mig selv, at det skal jeg lige nyde lidt. Jeg havde lige brug for at dele mine tanker med jer! Jeg synes det er så svært, og jeg kan slet ikke finde ud af, hvad kærlighed er lige nu. Del endelig jeres tanker med mig <3

Mys M!

6 kommentarer

 • Angelina

  Ægte kærlighed varer for evigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Malene. Ægte kærlighed varer for evigt. Intet men. Ingen undskyldninger. Hvis man virkelig elsker hinanden så finder man en vej. Sammen. Der er ingen light version. True love lasts forever and forever has no end.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Har haft det lidt på samme måde når jeg har haft fundet mig en fyr jeg bare var fuldstændig væk i, at jeg glemte alt og alle omkring mig. Jeg glemte også mig selv og var ligeglad med det som jeg ville og havde lyst til. Kunne ikke finde ud af min egen meninger og holdninger, selvom at det er noget jeg normalt altid har, og var faktisk også bange for at være mig selv uden at jeg tænkte over det!! Det var også et stort problem for mig fordi jeg bare blev sådan en blikkedukke ved hans side Så for mit vedkommende gik de altid fra mig fordi jeg var for “neutral”! Kæmpede så meget med det og til sidst fandt jeg sammen med en Eks, hvor jeg sagde til mig selv at nu skulle det være slut!!! Nu skulle jeg være mig selv og sige hvad jeg synes var træls, forkert og rigtig at gøre.. Jeg begynde at tage mig selv først (selvom det var svært). Det lykkedes for mig, og det har ændrede mit liv på en rigtig positiv måde… Og er stadig sammen med min kæreste Idag….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg! Ja, det synes jeg godt man kan, og det er så vigtigt at man aldrig glemmer sig selv til fordel for et andet menneske <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Virkelig virkelig flot og ærligt skrevet. Stor ros for det. Jeg står pt et sted i mit liv hvor jeg ikke helt har mine egne værdiger med. Min kæreste har gjort noget kriminelt og er fra den ene dag til den anden ændre vores hverdag. Vi kan ikke tale sammen. Han har gjort noget virkelig grimt og gjort stor skade på vores hverdag. Men alligevel trækker hjertet og følser mere end hovedet. Dit indlæg ramte mig virkelig. Held og lykke i livets små og store kampe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg har det fuldstændig ligesom dig, når jeg bliver forelsket. Er blevet såret så mange gange, at jeg føler at jeg har mistet en del af mig på en eller anden måde. Jeg er også en mega følsom pige, og gør alt for min kæreste hele tiden, når jeg har én. Det er så hårdt, og man føler ikke at man kan gøre noget for at ændre det.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dreng, fyr eller mand?