Hvordan har jeg det?

Hvad der kommer let, går let…

DSC_0192

Det er et ordsprog, som jeg virkelig har taget til mig. Hvis man gerne vil have noget her i livet, så skal man også kæmpe for det! Det siger måske lidt sig selv, men jeg har aldrig rigtig tænkt over det som sådan, før nu. Det er virkelig op til en selv at opnå de mål og ønsker, som man har her i livet. Jeg har ofte haft en tendens til at holde mig tilbage, og vente på at tingene bare sker for mig – men det gør de ikke, med mindre man selv kæmper for dem. Selvfølgelig er nogle folk enorm heldige, og får nærmest smidt tingene i nakken, men for de fleste af os, så skal man altså kæmpe for at opnå noget. Det har jeg især fundet ud af, efter jeg er flyttet til København. Før jeg flyttede, boede jeg jo hjemme hos mine forældre. Jeg havde en meget tom hverdag, hvor jeg for det meste gik derhjemme, og tænkte over en masse ting. Min mor sagde så klogt til mig, at jeg skulle tage ansvar for mit eget liv, og at jeg ikke bare kunne sidde og vente på, at jeg ville blive glad igen. Selvfølgelig havde jeg brug for min tid, men der skal altså også bare mere til.  Lykken kommer ikke af at sidde derhjemme og gemme sig i sin bobbel. Man skal tage springet, uanset hvor svært det er i starten, men man bliver så glad på den anden side. Jeg er så lykkelig for, at jeg tog mig sammen og flyttede herover – det har givet mig så meget. Det samme gælder også med kærlighed. Kærlighed som kommer let, har også en tendens til at forsvinde let igen. Et forhold skal ikke være let, der skal også være modgang en gang i mellem, så længe det ikke tager overhånd. Nu er det ikke nogen hemmelighed, at jeg nok kæmpede en smule for meget for mit og Kaspers forhold. Jeg holdte fast i noget, som havde bedre af at blive sluppet fri. Det tog mig lang tid at komme til det punkt, men nu hvor jeg er kommet over på den anden side, så ser jeg det på en helt anden måde. Jeg har virkelig lært meget af det sidste halve år. Jeg har indset hvor meget jeg er gået glip af, fordi jeg ventede på at tingene blev bedre. Jeg tror samtidig også, at jeg havde brug for den tid. Jeg sidder ikke tilbage med en følelse af, at jeg har spildt min tid, men hvor er jeg bare glad for, at jeg har fundet glæden igen!

Mys M!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvordan har jeg det?