Hvad der kommer let, går let...

Jeg er faldet i!

syg

Jeg har en bekendelse over for jer, jeg er faldet i… Det var bestemt ikke med min gode vilje, men jeg kunne ikke se nogen anden udvej. Jeg er blevet så snot forkølet, at jeg var nødt til at ty til drastiske midler – jeg har brugt næsespray! Som jeg skrev i mit indlæg lige HER, så har jeg før været meget afhængig af næsespray. Jeg bruger det stort set aldrig, men nu er jeg bare så hårdt ramt af forkølelse, at jeg ikke kunne se nogen vej udenom. Min næse lukker fuldstændig til og jeg har ekstrem hovedpine, så jeg kunne simpelthen ikke lade være… Min veninde Camilla har været herover i weekenden, og hun er nemlig afhængig af næsespray, og har været det rigtig længe. Det var simpelthen alt for fristende, når hun hev den frem hele tiden, imens jeg sad og lød som en tilstoppet elefant. Jeg aftalte med mig selv, at det var okay at låne hendes, så længe jeg ikke købt min egen. Hun tog så hjem i morges, og efter et par timer savnede jeg den allerede. Så jeg slæbte min syge krop ned i Meny, og har nu købt min egen, upsi. Det er så dumt! Men jeg er virkelig også skidt, så jeg synes egentlig godt, at det kan undskyldes. Nu skal jeg bare sørge for, at jeg ikke bruger den for meget, og at jeg stopper hurtigt igen. Btw jeg er bare så mega ynkelig lige nu! Jeg hader at være syg, og det er faktisk længe siden, at jeg har været det. Jeg har kunne mærke det lidt hele ugen, men igår tog det virkelig bare til. Vi fik dog det bedste ud af weekenden, på trods af min ynkelighed. Der kommer et indlæg imorgen omkring min weekend, der er nemlig sket en hel masse! Nu vil jeg hygge sammen med Jack – Han har meldt sig frivilligt som sygepasser, så han har fundet en masse film og dynerne frem. Så nu skal jeg passes og plejes, så jeg hurtigt kan blive rask igen. Ha’ en dejlig søndag aften allesammen <3

Mys M!

4 kommentarer

 • Camilla

  Sorry skat. Ked af jeg fik dig til at bruge næsespray! Jeg skal nok gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig af med den igen
  Tak for en fantastisk weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Din næsespray har reddet min weekend, så du er tilgivet skat! Og selv tak, det var så dejligt med besøg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh ja næse spray
  Tør jeg heller ikke bruge mere efter flere måneders afhængighed… kunne ikke sove uden at bruge det engang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du kan få nogle på recept hos lægen. Der går lidt længere tid inden de virker, men man bliver ikke afhængig, og de ødelægger ikke næsen.. Kæmper selv med min afhængighed, og med en forkølelse på 2. uge.. Derudover gør næsesprayen faktisk også at du forbliver forkølet, så det er lidt skruen uden ende!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad der kommer let, går let...