Jeg er faldet i!

10 hurtige fra weekenden!

giftes

På trods af at jeg blev syg, så er der sket en del ting her i weekenden, som jeg gerne lige vil dele med jer. Så her får i lige 10 hurtige fra min weekend :-)

1. Jeg fik besøg af min veninde Camilla, da hendes kæreste skulle cykle Århus-København, og hun skulle tage imod ham, når han kom i mål lørdag nat.

2. Vi var i Nam Nam på Amagerbrogade, og selvom den ikke helt slår udvalget på Nørrebro, så er jeg stadigvæk fan! Det bliver rimelig farligt, at den ligger så tæt på lejligheden!

3. Vi var i tivoli lørdag aften for at se Voice 15. Vi tog dog allerede hjem efter en lille time, da jeg virkelig blev dårlig. Men vi nåede da at se Joey Moe optræde, og så mødte vi også kort Jack derinde.

4. Min roomate Mikes bukser revnede, da vi var i Fakta. Han skulle bøje sig ned efter kurven og så revnede de hele vejen op. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har grint så højt. Hold nu op hvor var det sjovt!

5. Jeg fik købt et gavekort for to personer i biografen til den heldige vinder. I kan stadigvæk nå at deltage! Alt i skal gøre er at følge mig inde på App’en LOVOO.

6. Vi så Magic Mike 2 i lørdags, og jeg blev positiv overrasket. Jeg var en smule skuffet over den første, så mine forventninger var ikke særlig store. Men jeg blev som sagt positivt overrasket, for den var faktisk rigtig god – og fyldt med lækre fyre, mmh!

7. Jeg fik en tidlig fødselsdagsgave af Camilla – et årskort til tivoli, yay!

8. Jeg fik afprøvet min nye Nescafe Dolce Gusto – eller Camilla gjorde. Jeg er alt for utålmodig til at læse brugsanvisinger, så det tog hun sig lige af, hæhæ. Jeg er helt pjattet med den smagsvariant der hedder Choco Caramel, mums det er lækkert!

9. Kl.1.30 lørdag nat tog en meget syg mulle med hendes veninde og roomate ind til DGI byen. Vi skulle tage imod min venindes kæreste, da han kom i mål efter en lang cykeltur. Jeg tog afsted i mit fineste nattøj og med varm kakao.

10. Da min venindes kæreste kom i mål fuldstændig udmattet, valgte han at fri til min veninde. Det var simpelthen så stort, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at overvære det! <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er faldet i!