10 hurtige fra weekenden!

10 ting jeg hader ved at være syg!

syg1
(Følg mig på snapchat m.sandgaard)

Nu er der jo absolut intet fantastisk ved at være syg, tværtimod. Men jeg er simpelthen så ynkelig, at jeg lige har brug for at brokke mig lidt. Derfor har jeg fundet 10 ting, som jeg er godt træt af ved at være syg!

1. Sygdom kommer altid ubelejligt! Jeg har overhovedet ikke tid til at være syg lige nu. Vi er rigtig presset i skolen, så jeg ligger bare og håber på et mirakel, så jeg hurtigst mulig er rask igen.

2. Jeg har ondt over det hele, og jeg lever seriøst af panodiler lige nu. Som jeg også sagde til Mike (min roomate), så har jeg det bare rigtig træls – det er den bedste måde at beskrive det på.

3. Man drømmer så mange mærkelige ting, når man er syg. Til gengæld sover jeg også hele tiden, så jeg kommer ihvertfald ikke i søvn underskud.

4. Der er ikke noget der virker! Jeg har prøvet alt fra suppe til ingefær og vitaminer, og ingenting har gjort det bedre. Jeg har kun fået det værre siden i lørdags, og jeg er ved at blive sindsyg…

5. Jeg hader suppe! Det er til gengæld det bedste man kan spise, når man ligger syg. Både Jack og Mike har lavet suppe til mig, men det har desværre slet ikke hjulpet..

6. Jeg skiftevis fryser og sveder hele tiden. Det ene øjeblik er jeg pakket ind i tre trøjer og det næste er jeg ved at dø af hedeslag!

7. Man får ondt i maven af at spise hals bom (bolcher). Jeg spiste så mange halls både søndag og igår, men jeg har bare fået så ondt i maven af dem, så i dag har jeg ikke taget en eneste.

8. Jeg har glemt mit syge halstørklæde i Rødekro. Jeg har det på hver gang jeg er syg, og jeg mangler det virkelig lige nu! Min far kommer til København på torsdag, og har lovet at tage det med til mig.

9. Jeg har ingen energi til noget som helst.. Jeg burde rydde op eller få læst op til de timer, som jeg er gået glip af, men jeg kan ingenting. Jeg er fuldstændig færdig i kroppen, og jeg kan knap nok stå på mine ben. Det har taget mig hele dagen, at skrive det her indlæg, for jeg har måtte skrive det løbende i små bider, fordi jeg er så dårlig.

10. Jeg er  ynkelig, når jeg er syg! Og jeg savner min mor helt vildt lige nu :-/ Øv hvor jeg bare håber, at jeg snart får det bare lidt bedre…

 

Det eneste positive jeg kan komme på lige nu er, at jeg kan spise så mange is jeg vil, uden at få dårlig samvittighed. Jeg er faktisk bedre til at spise kolde ting, når jeg har ondt i halsen. Så nu går jeg ud og henter min sjette is for idag, og ser Drop Dead Diva indtil jeg falder i søvn. Håber i har en bedre aften end mig <3

Mys M!

4 kommentarer

 • Camilla

  God bedring!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Åh jeg kender det alt for godt! Mit bedste råd at giv dig er en masse vand, drik gerne en 4-6 liter Om dagen (ved det lyder vildsomt) samt sokker på fødderne også selvom du svender :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Håber du får det bedre snart. Ligger selv her hjemme og er syg, og hader det bare. Men god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 hurtige fra weekenden!