Jeg har været single i et år!

Jeg tør ikke at åbne mine snapchats!

12016605_925648944175475_1457696011_n

Jeg er altså ikke fan af de nye effekter på snapchat! Jeg synes især det skræmmende ansigt, er fuldstændig uretfærdig og klam! Jeg modtog tre lige i streg da effekten lige var kommet på app’en, og jeg fik de største choks! Jeg tør knap nok at åbne mine snapchats nu, hvis jeg kan se at det er en video. Lille Anna Due er især slem til det – det er også hende på billedet. Jeg har sagt til hende, at hvis hun gør det igen, så bliver der ikke åbnet flere snaps fra hende af. Jeg forstår ikke hvad det skal til for! Jeg har aldrig været god til gyserfilm heller, da jeg absolut hader at få choks! Jack fik sig også et godt grin, da vi så gyser sammen, for jeg ser ikke halvdelen af filmen, fordi jeg gemmer mig bag ved mine hænder. Jeg synes det er sådan en ubehagelig følelse i kroppen at få et chok, puha. Hvad synes i om de nye effekter? Er jeg den eneste der bliver skræmt fra vid og sans?

Mys M!

4 kommentarer

 • Malene

  Jeg synes også at de er mega klamme!! Jeg er glad for at jeg har samsung der virker den nye vertion ikke så jeg kan heldigvis ikke sende det lort til andre kun dem der kan sende til mig :( og jeg er lige som dig jeg for også de største chok når der er nogen der gør det til mig :( men de synes jo det er sjovt fordi at de ved man vi bliver sygt bange :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg tør heller Malene! Jeg synes også de er vildt skræmmende, jeg tør dårligt nok åbne mine egne snaps! Så jeg forstår dig godt.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes de er gode bliver slet ikke skræmt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hvordan laver man de efekter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har været single i et år!