Frøken selvglad!

“Du er ikke kæreste potentiale”

DSC_0109

Sådan her så jeg cirka ud, da jeg fik dette at vide. Av et slag i hovedet! Jeg har tilbragt en del tid sammen med Jack, efter jeg er kommet til København. Vi hygger os rigtig meget, og han har hjulpet mig med at falde til rimelig hurtigt. Han har altid været god til at rose mig og få mig i godt humør, men tonen var en helt anden i dag! Jeg ligger ikke skjul på, at jeg i øjeblikket ikke er klar til et forhold grundet nogle ting, som jeg tumler med lige nu – der kommer et personligt indlæg imorgen. Jeg var dog ikke klar over, at folk ude fra kunne tænke det samme. I følge Jack er jeg ihvertfald ikke “wifey material”, som han så pænt udtrykker det med hans københavner accent. Jeg blev virkelig overrasket, for sådan havde jeg slet ikke set på det. Ja jeg tumler med nogle ting og er måske lidt små skør nogen gange, men jeg er da meget sød alligevel? Og jeg har aldrig opfattet mig selv, som ikke værende kæreste potentiale. Jeg har aldrig fået det at vide før, så den skulle jeg da lige sluge. Han indrømmede også senere, at jeg trængte til at få lidt modstand, så han var lidt ekstra hård ved mig. Som jeg skrev tidligere idag (læs lige HER), så er jeg til tider en smule selvglad, og det skulle han lige pille lidt fra mig, den tosse!  Det han mente med det er, at jeg søger meget opmærksomhed. Det indrømmer jeg også gerne, men jeg har aldrig set det som værende et problem. Ja jeg bruger de sociale medier meget, og det er selvfølgelig noget jeg selv vælger, men det siger da ingenting om mig som kæreste, eller hvad? Hvis nu jeg fik en mands fulde opmærksomhed, så ville jeg jo ikke søge den andre steder – det er jeg altså sikker på! Han grinede sådan af mig, for jeg er ikke vant til at få den modstand fra hans side af. Det er også rart at høre folks syn udefra, især når det drejer sig om nogle ting, som jeg ikke selv havde lagt mærke til. Jeg blev virkelig paf, men det er jo sådan han ser det, og jeg må nok også indrømme, at jeg kan nikke genkendelse til nogle af tingene. Så må jeg jo arbejde med det, så jeg kan blive kæreste potentiale igen! Jeg har stjålet hans træningsbukser, og han får dem ikke igen, før han tager den udtalelse tilbage ;-)

Mys M!

6 kommentarer

 • MM

  Malene, HUSK at bare fordi du ikke er wifey material for Jack. Så kan du godt være det for mange andre. Der er det godt, vi alle er forskellige. Ha en dejlig aften. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hæhæ det har du helt bestemt ret i! :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Er det ikke lige lovlig meget information at dele ud på en offentlig blog? Jeg ved selvfølgelig ikke, om du betragter din blog som en slags privat dagbog, men jeg synes bare det virker meget personligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Min blog er meget personlig, og det bliver den ved med at være :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • :-)

  Hej Malene super god indlæg du laver. Hvem tager dine billeder du lægger op her på siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frøken selvglad!