Jeg tør ikke at åbne mine snapchats!

Frøken selvglad!

selvglad

Jeg er ikke typen der ligger skjul på, at jeg til tider er en smule selvglad. Sådan kan jeg ihvertfald godt fremstå nogen gange. Det bliver ofte opfattet som arrogant og overlegent, hvis man roser sig selv. Jeg har dog altid sagt, at hvis ikke jeg kan rose mig selv, hvordan skal andre så kunne gøre det? Jeg siger ikke, at jeg er perfekt, men jeg er i besiddelse af nogle gode egenskaber, og det ligger jeg ikke skjul på – hvorfor skulle jeg dog gøre det? Mine veninder griner ofte af mig, hvis jeg til tider roser mig selv lidt for meget. De kender mig så godt, og ved hvordan jeg er. De ved samtidig også, at lige så selvglad som jeg kan fremstå, lige så usikker kan jeg være på mig selv. Jeg har for eksempel aldrig været den klogeste i skolen, og har ofte skulle bevise mit værd. Jeg føler mig altid frygtelig usikker inden en præsentation eller eksamen, hvor imod hvis jeg skal til jobsamtale, så er frygten ikke lige så stor. Jeg er god til at sælge mig selv, og de værdier jeg står for, men når det kommer til det faglige, så bliver jeg altid enorm usikker. Sådan er der sikkert mange der har det, vi har allesammen vores stærke og svage sider. I følge mig er der altså ikke noget i vejen med, at rose sig selv for ens gode sider, tværtimod. Nu er jeg heller ikke typen der fortæller det til hele verden, men over for min familie og mine veninder, tør jeg da godt at sige sådan nogle ting. Samtidig er jeg forarget over mange københavners mangel på ydmyghed, hvilket jo faktisk er lidt underligt. De gør det nok bare på en anden måde end mig. Jack sagde for eksempel til mig; “Jeg er herre god til at lave mad”, hvor jeg grinte af ham, og troede at han spillede lidt på den. Jeg fandt så ud af, at han mente det bund ærligt og der var ikke et strejf af ironi fra hans side af. Det er nok dér forskellen ligger, for jeg siger altid tingene med et smil på læben, og så bliver det ikke opfattet lige så arrogant. Og igen, hvis folk synes jeg er arrogant, fordi jeg kan rose mig selv, så må jeg lade dem om det. Jeg er den jeg er, og det står jeg hundrede procent ved!

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg tør ikke at åbne mine snapchats!