Takket være dig, stoler jeg ikke på nogen!

Overvejer du et rygestop?

DSC_0012

I sidste uge modtog jeg min nye e-cigaret fra din-ecigaret.dk, og jeg er simpelthen så glad for den! Jeg går med tanken om at stoppe med at ryge, så det er rart at forberede sig inden. Jeg har jo været stoppet én gang, hvor jeg faktisk var røgfri i 7 måneder. Da jeg så gik fra Kasper, faldt jeg desværre i igen. Efterfølgende har overskuddet slet ikke været der til et rygestop, og det er altså vigtigt, at man er hundrede procent indstillet på at stoppe, ellers er der stor chance for at falde i – og det er jo aldrig rart med sådan et nederlag. Jeg er ikke helt nået dertil endnu, men jeg har jo fået bevist, at jeg har styrken til at stoppe, så jeg skal snart til det! Nu har jeg som sagt fået et produkt, som kan hjælpe mig, nemlig min nye e-cigaret. Derudover at det smarte med disse e-cigaretter, at man altid kan have dem på sig, i tasken eller i lommen, hvis rygetrængen pludselig skulle opstå. Desuden er der store fordele ved at skifte cigaretten ud med en e-cigaret, da du blandt andet ikke inhalere tjære og kemikalier, som jo er enorm skadelig for kroppen. Med en e-cigaret får du nikotin igennem damp, og det er derfor langt fra så skadeligt som almindelige cigaretter. Samtidig får du i modsætning til tobak ikke dårlig ånde, gule tænder eller ildelugtende tøj.

e cigaret

Jeg valgte den mellem rygestoppakke (HER), da jeg synes det er smart at have to. De skal jo lades en gang i mellem, så det er rart at have en ekstra. Det skal dog siges, at de lader forholdvis hurtigt, så det burde under alle omstændigheder ikke blive et problem. Så hvis du overvejer at stoppe med at ryge, eller blot skifte cigaretterne ud med et bedre alternativ, så er det her løsningen! Jeg er ihvertfald glad for min, og så har jeg endda bestilt med både frugt- og mintsmag, så det er jo bare ekstra lækkert!

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med din-ecigaret

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Takket være dig, stoler jeg ikke på nogen!