Næsespray afvænning; Status!

“Din blog er en personlig dagbog…”

DSC_0049

Denne kommentar måtte jeg godt nok høre på et par gange igår. Jeg blev helt overrasket! Ikke så meget over kommentarerne, men over at det kom bag på jer, at jeg er meget personlig på bloggen. Det har jeg været hele vejen igennem, så det kan da ikke komme som nogen overraskelse? Ja, jeg betragter bloggen som en slags dagbog. Det er her jeg kommer ud med mine tanker, og jeg er faktisk blevet afhængig af det. Det er rart at få mine tanker og følelser ud på skrift, og samtidig så elsker jeg den feedback, som jeg ofte får på mine indlæg. Hvis jeg har en dårlig dag, så kan i skønne læsere få mig på andre tanker. I kan ofte få mig til at se tingene fra en helt anden vinkel, hvilket har en meget positiv effekt. Og hvis jeg går med nogle tanker om et bestemt emne, så kommer i med jeres holdning og synspunkt på tingene, og jeg elsker det! Jeg føler et eller andet sted, at jeg har et forhold til jer – det kan måske godt lyde lidt underligt, men det er faktisk sådan jeg har det. Jeg er meget åben og ærlig på min blog, men det er selvfølgelig ikke alting jeg deler med jer. Jeg er måske også lidt for ærlig nogen gange, men det er nu bare sådan jeg er. Jeg har haft dette oppe at vende for et par måneder siden, hvor jeg også udtrykte, at jeg ikke ønsker at lyve over for jer, og lade som om at alt er perfekt (læs hele indlægget HER). Jeg håber stadigvæk, at i har lyst til at læse med. Jeg vil være ked af, hvis nogle af mine læsere hopper fra, fordi jeg er for åben omkring mit liv og mine tanker. Til sidst skal det lige siges, at de kommentarer jeg fik igår, tog jeg bestemt ikke som nogen kritik. Det er rart at høre jeres holdning om mine forskellige indlæg, men jeg må ærligt indrømme at det kom bag på mig, at nogle pludselig finder mine indlæg er for ærlige – det har de altså været hele vejen, og det vil de fortsat være.

Mys M!

15 kommentarer

 • Ria

  Din blog er absolut ikke for personlig! Jeg læser in blog, fordi den er personlig, og det er SÅ hyggeligt at følge med i dit liv. Hvis du bare skrev om mode, make-up tøj osv., ville jeg synes at det ville være såååå kedeligt, men hver sin smag ;) jeg synes i hvert fald at du har en fucking fed blog! Nyder at læse med, og især hvis jeg har haft lidt travlt med skole, også at læse flere indlæg ad gangen, hæhæ.. Det er hyggelig læsning, og på flere måder også lærerigt! Hav en god dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Årh det var en dejlig kommentar at få, tusind tak! Det er jeg rigtig glad for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Malene.
  Jeg nyder at læse din blog, netop fordi du er så ærlig og jordbær! Ville jeg gide og læse din blog, hvis alting handlede om shopping, make up og hår? Nej! Jeg læser den, fordi det du skriver om er noget vi alle kan relatere til og noget vi alle på et tidspunkt har været ude for el vil komme ud for :-) for fortsæt du bare din ærlighed. Jeg syntes det er fantastisk og viser bare at du er et menneske med følelser (y)
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er jeg virkelig glad for at høre, mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Malene. <3
  Jeg elsker at din blog er så personlig og ærlig. Ærlighed kommer du langt med i livet, så bliv endelig ved. Jeg vil med garanti love, at jeg fortsat vil være en trofast læser og følger :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak, det er jeg meget glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  God blog! Følger gerne med, må dog indrømme jeg var ved at hoppe fra på et tidspunkt hvor det blev for meget med “sponsorerede indlæg og videoer”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har ikke én eneste video inde på bloggen og kun meget få sponsoreret indlæg – så det kan ikke passe? :-)
   Men jeg er da glad for, at du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • molle

  Hvor meget tjener du egentlig på bloggen ??? Grunden til jeg spørger er, at jeg synes du laver meget få sponsorerede indlæg sammenlignet med de fleste andre bloggere, og jeg tænkte bare, om det så betyder du også får mindre ud af det rent økonomisk? Men bliv endelig ved sådan! Det er virkelig fedt, og er sikker på jeg ikke er den eneste, der langt hellere vil læse personlige indlæg end “anmeldelser” af alle mulige produkter :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg ønsker ikke at udtale om, hvad jeg tjener på bloggen :-)
   Men tak for rosen! Det er heller ikke rart, hvis de fleste indlæg er sponsoreret – det bliver en smule falsk og utroværdigt i længden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Din blog er virkelig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rasmussen

  Hej Malene. Bliv enderlig ved med at være ærlig omkring din blog, det er sådan du kommer længst med <3 jeg elsker at følge med i din blog, du er så ærlig omring alt uden filter, og det er så dejligt! Du har så mange gode indlæg, hvilket jeg bl.a ser meget op til. Tusind tak at du deler så meget med os <3

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg følger rigtig meget med her på din blog, og jeg synes det er super fedt at du kan dele dine tanker og hvad du tænker med os andre, det gør ligesom at dine læsere lære dig bedre at kende. Så fortsæt med det, for du får i hvertfald mig til at “lære” dig bedre at kende, hvis man kan sige det på den måde. Jeg håber bare du måske også snart vil begynde at lave flere videoer hvor du f.eks viser os hvordan du ligger dit makeup, evt. Det kunne også være meget fedt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for rosen <3
   Jeg overvejer også kraftigt at begynde på at lave video'er, men det tager bare en del tid, og jeg har mange andre bolde i luften lige nu :-) men jeg tager det til mig, dejligt at høre nogle ønsker fra en trofast læser!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Næsespray afvænning; Status!