"Din blog er en personlig dagbog..."

Mit kamera ♡

11167620_10153854294214068_672007600_o

Jeg har faktisk fået en del spørgsmål omkring, hvilket kamera jeg bruger til mine billeder her på bloggen. Størstedelen af mine billeder til både bloggen og instagram er taget med mit elskede Nikon D3300. Jeg fik det i en samlet fødselsdagsgave og julegave af hele min familie sidste år. Det er min far, der har valgt det til mig, da jeg slet ikke har forstand på sådan noget. Mine eneste krav var, at det skulle være simpelthen og godt. Jeg er meget glad for det! Det er nemt at finde ud af, og samtidig så vejer mit kamera ikke specielt meget i forhold til dens størrelse. Jeg synes det tager nogle fantastiske billeder, og jeg ville ikke kunne undvære det til bloggen!

DSC_0001

Udover mit elskede Nikon, så er jeg også super glad for mit Instax mini! Jeg synes det er så hyggeligt med de her små billeder. I kan se hele udvalget lige HER på deres hjemmeside. De fåes i flere forskellige farver og er simpelthen så fine!

Hvis i er nysgerrige omkring, hvem der tager mine billeder til eksempelvis bloggen, så har jeg lavet et indlæg lige HER <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Din blog er en personlig dagbog..."