Min månedlige date!

Jeg har fået verdens bedste nyhed!

DSC_0116

Jeg kunne ikke være mere glad lige nu! Jeg har nemlig fået at vide, at jeg kan blive boende her i lejligheden på Amager – det er simpelthen skønt! Min nuværende roomate, Mike, har købt egen lejlighed ude på Nørrebro, så jeg kan overtage hans værelse permanent. Det er bare så perfekt! Det er en kæmpe lettelse, at jeg ikke skal stresse med at finde et nyt sted at bo. Det kan virkelig være svært at finde noget herover, samtidig med at det ofte er på lånt tid. Jeg har forsøgt at skubbe boligsøgningen lidt ud af hovedet, for jeg kunne ærligt ikke overskue det oveni min skole. Jeg føler mig virkelig også hjemme herude på Amager nu, så det ville være helt mærkeligt, at skulle sige farvel til det her igen. Jeg er faldet så overraskende hurtigt til, så jeg ser virkelig den her lejlighed som mit hjem. Jeg skal dog skifte værelse, men det overlever jeg nok lige. Og så skal jeg fortsat bo sammen med en , som jeg kender på forhånd. Det er altså også betryggende at vide. Tanken om at skulle bo med en fremmed, har også været en anelse skræmmende. Ih jeg er bare så glad lige nu! Jeg har også fået endnu en dejlig nyhed i den her uge, men den må i lige vente lidt med endnu. Tingene flasker sig ihvertfald bare lige for mig pt, så det kunne ikke være mere fantastisk! Jeg håber at i har haft en dejlig weekend <3

Mys M!

7 kommentarer

 • Maya

  Hej Malene.
  Jeg vil bare lige hører hvor kjolen på billedet er fra for den er virkelig pæn
  Mvh Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er en buksedragt fra trendday.dk :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sig endelig til, hvis du pludselig mangler en roomie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Malene:) jeg vil gerne starte med at sige tillykke!;) og når det så er sagt vil jeg gerne sige jeg ELSKER!!! Dig<3 du er simpelthen så sej! Har virkelig set alle dine snapchats, alt på Instagram, og bloggen! Puha jeg elsker din blog! Lige ni ser jeg sæson 9 af PH igen! Vil gerne se dig mere og mere, please meld dig til noget mere tv!;)

  Det ville betyde virkelig meget hvis Du gider svare på den her besked, måske laver en lille besked til mig "Karina". Det kunne være så fedt! Hold kæft det kunne være fedt;) held og lykke fremtidigt! Og elsker dig..!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hej Karina :-)
   Tusind tak for din søde kommentar, den varmer <3
   Jeg må dog skuffe dig mht mere tv, for det ligger ikke lige i planerne ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Hvor på Amager bor du nu? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min månedlige date!