Jeg har fået verdens bedste nyhed!

Så slap dog af!

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 15.49.23

Jeg har et meget svagt punkt, som seriøst kan få mig helt op i det røde felt på få sekunder. Jeg kan slet ikke ha’, hvis folk beder mig om at slappe af – det giver stik modsat effekt! Jeg er ikke ene kvinde om, at have det sådan her, det er virkelig også bare så  nedladende, upassende, arrogant og ja jeg kunne blive ved. Jeg kom faktisk helt op at skændtes med AM her forleden dag i telefonen. Hun sagde det bare for sjov, men jeg gik mildest talt amok. Jeg bryder mig virkelig ikke om, når folk siger det til mig. INGEN skal fortælle mig, hvordan jeg skal reagere. Hvis jeg bliver sur, så skal folk ikke bede mig om, ikke at være det. Jeg har lov til at blive sur, og reagere på min egen måde. Så kan folk vælge at lytte og acceptere det, eller at lukke ørene og gå deres vej – men jeg har lov til at reagere, som jeg nu en gang gør. Jeg var ikke engang uvenner med AM, jeg svarede hende bare lidt kort for hovedet, og så kom den forbudte sætning ud af hendes mund. Jeg er måske en smule nærtagende og skør, men det er bare en sætning, som jeg slet ikke kan arbejde med. AM blev helt paf, på trods af at jeg har sagt det til hende så mange gange. Og det blev bestemt ikke bedre, da hun så begyndte med “rolig nu, det var bare for sjov” – du skal da heller ikke bede mig om at være rolig?! Haha griner helt af mig selv, jeg kan måske godt se, at jeg overreagerede en smule i den her situation, men jeg kan slet ikke kontrollere det. Vi aftalte også fremadrettet, at hun aldrig skulle sig det til mig igen – heller ikke bare i sjov ;-)

Mys M!

2 kommentarer

 • Christina

  Hej Malene jeg kan godt forstå dig jeg er og sonder nogle gange. Men det bedste råd jeg kan give er at prøve at tælle til 10 langsomt. Det hjælper nogle gange på mog Og hvem er AM??? Håber du har en god dag<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det hjælper bare ikke at tælle til 10 i den her situation, jeg kan slet ikke kontrollere det :-P
   AM er min veninde Annemette :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har fået verdens bedste nyhed!