Drømmer mig til sol og varme!

Jeg har verdens bedste roomate!

Mike
(Følg mig på snapchat m.sandgaard)

Jeg har virkelig været heldig med min roomate, for han er uden tvivl den bedste! Vi kender hinanden fra Aabenraa, men vi har altid kun været fulde sammen. Jeg var selvfølgelig lidt spændt på at skulle bo sammen med ham, for jeg har aldrig boet sammen med andre end Kasper. Jeg var dog glad for, at skulle bo sammen med en jeg kendte – så var jeg ikke så nervøs for mine ting. Mike var super sød fra jeg trådte ind i lejligheden den søndag eftermiddag. Han hjalp os med at slæbe mine mange poser og kasser ind på værelset, og fik hilst på mine forældre. De valgte at køre ret hurtigt igen, så jeg lige havde muligheden for at få pakket lidt ud og falde til. Samtidig var der ingen grund til at trække afskeden ud i langdrag, så det blev et hurtigt farvel. Jeg havde det så mærkeligt med at vinke farvel til min familie, men Mike var der bare lige med det samme. Vi gik ned og handlede ind, og han lavede god mad til os. Det gør han faktisk ret tit. Jeg har endnu ikke lavet mad til os, det er altid ham der sørger for det – han er så overskudsagtig! Vi er kommet ret hurtigt ind på hinanden, og jeg fortæller ham om alt der foregår i mit liv. Han lytter hver eneste gang – også når jeg er et brokkehovede. Han griner af mit rod, og accepterer mig fuldt ud for den jeg er. Igår havde jeg en rigtig øv dag, og han var der bare med det samme! Jeg havde bare en typisk træls tøse-dag, og samtidig brokkede jeg mig over, at jeg skulle have ryddet op og gjort rent. Jeg fik lige brokket mig højlydt til ham, og så gik jeg ellers ind på mit værelse for at gå i gang. Kort tid efter kom Mike ind til mig med en skål af mine yndlings vingummier, så jeg lige kunne få humøret lidt op. Han er simpelthen fantastisk! Idag fik jeg også hevet ham med ned på posthuset, da jeg havde en stor pakke liggende. Han slæbte den hele vejen hjem – hvad skulle jeg dog gøre uden ham?

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Drømmer mig til sol og varme!