Jeg har fået arbejde!

Jeg hader mandage!

DSC_0186

Sådan her så jeg cirka ud i morges, da Mike spurgte om jeg var frisk… Jeg bliver aldrig fan af mandage! Jeg synes det er så svært at komme op, især efter en hård weekend. Jeg havde min første arbejdsdag igår, som jeg vil fortælle lidt nærmere om imorgen. Jeg var virkelig træt, da jeg kom hjem igår aftes, så det var ekstra hårdt at komme op i morges. Jeg gik ellers tidligt i seng, men det gør bare ingen forskel. Mandage er bare trælse! Jeg er også det største b menneske, så jeg har generelt svært ved at komme op om morgenen. Jeg skal især vende mig til det nu, efter at have haft en lang sommerferie. Jeg har ikke haft en ordentlig hverdag i lang tid, så selvom jeg havde glædet mig til at komme i gang igen, så er det samtidig også virkelig hårdt. Jeg synes heller ikke, at det bliver bedre med tiden – tværtimod! Jeg har allerede gået på mit nye studie i en måned, men det er stadigvæk lige så hårdt, at komme op når vækkeuret ringer. Jeg snoozer altid i aaaalt for lang tid, og ender med at skulle løbe rundt, for at nå at blive færdig. I dag har også været en ekstra lang dag! Vi havde undervisning fra kl.8-12 og sad efterfølgende indtil klokken var fem, for at lave på vores opgave. Det har virkelig været en uendelig lang dag! Og resten af ugen bliver lige så hård, da opgaven skal afleveres på onsdag og fremlægges fredag. Ferien i næste uge bliver virkelig tiltrængt!

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har fået arbejde!