Jeg har været så presset...

Tilbage i Kolding…

Kolding

Det var med meget blandede følelser, da toget kørte ind på Kolding station. Jeg fik et underligt sus igennem hele kroppen, idet vi kører igennem en masse minder. Jeg har ikke været i Kolding, siden jeg blev færdiguddannet i slutningen af juni, netop fordi jeg ikke brød mig om at være der længere. Byen er fyldt med så mange minder, men min sidste tid i Kolding var bestemt ikke nem, så det er de minder, som fylder allermest i mig. Jeg har undgået at være i Kolding så meget som muligt, siden jeg flyttede derfra, fordi jeg ikke har været klar til at se det hele i øjnene. Jeg følte dog, at jeg var klar til det nu, og gensynsglæden med AM (min veninde Annemette) overskyggede også det hele! Idet jeg spottede hende på perronen, forsvandt den store klump i maven. Det var simpelthen dejligt, at se hende igen. Og da jeg sad på min plads i hendes vindueskarm, med min elskede booster og hende på den modsatte side, følte jeg mig godt tilpas – det havde jeg savnet! Vi havde en rigtig dejlig dag og aften. Vi fik bagels fra vores stamsted, gik en tur nede i byen, hvor vi har gået så mange gange. Vi fik også vores elskede flødeboller, og var nede og handle i vores Føtex. Det var lige som for kun et år siden, og det var skønt! Den eneste forskel var vores vin, som blev skiftet ud med en ny model, som Jack har lært mig at drikke. Lidt Amager er man vel blevet ;-)
Alt i alt var det dejligt at være tilbage og især at hygge med AM, som vi plejede at gøre det <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har været så presset...